Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DakotaDamon kérdése:
Titeket zavar az ilyen?
Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel és azóta nyomja facebookon a depis számokat meg idézeteket.
Mindegyik csaj ilyen?
2011. nov. 21. 22:58
1/9 anonim válasza:
Igen. Töröld az ismerősök közül és akkor nem kell nézned.
2/9 anonim válasza:
Zavarna.
Amúgy nem minden csaj ilyen, én speciel utálom, ha ex tudja, hogy szomorú vagyok miatta. Kisírom magam barátnőimnek, másnak semmi köze ehhez, exnek pláne.
3/9 anonim válasza:
Nem. Aki nem ott éli az életét, az nem csinál ilyeneket. Csak téged akar sokkolni, és sajnálatot kelteni másokban, töröld le. Elfog hordani minden szarnak, de ha már nem akarsz tőle semmit, akkor hótmindegy...
4/9 anonim válasza:
te meg told a jó kis pörgős, mulatós, részeges, csajozós, dugós, filmeket/klippeket had irigykedjen......;DD meg tegyél ki a falára is valami ilyesmit ""véletlenül""
5/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=165WVIbiJTQ rakd ki ezt :D
6/9 anonim válasza:
tegyél ki szép pucér csajokat xD
7/9 anonim válasza:
ne legyetek ilyen gonoszak.. most dobtad ki a nődet, biztos szeret még téged, szomorú, fáj hogy elveszített. lehetne benned kicsit több együtt érzés is. Biztos nem poénból rakja ki a szomorú számokat. érzéketlen tuskó. -.-" am meg töröld le ha zavar.
8/9 anonim válasza:
passzív érzelmi zsarolás... szard le
9/9 anonim válasza:
Ha szakítanék vele, az sem érdekelne,h a felkötné magát, a szánalmas érzelmi zsarolása meg főleg nem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!