Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy maradjak "normális"?
Nos az van, hogy köbö egy hónapja ismerek egy lánytt. Amikor megismertem, még foglalt voltam, ez azóta változott, és mondhatni együtt is vagyunk, de ez még egészen kezdeti.
Attól a perctől h. megismerkedtünk sokat beszéltünk, nevettünk, miegymás, szóval jól megértjük egymást, viszont az óta h. um. együtt vagyunk, furcsa módon megváltoztam. Nem 180fok fordulat, egész egyszerűen az a kicsit sz**ok rá bohóckodunk de nem baj bármi van érzés egyszerre elmúlt, és egy furcsa megfelelés vágy, talán kicsit feszített "legyek jó neki" érzés van rajtam.
Hogy maradjak az aki akkor voltam, mikor még nem voltunk együtt? Járt már valaki ebben a helyzetben?
Igazából most nem nagyon értem. Szóval eddig voltak érzések , de most egyre inkább múlik ?
Amúgy egy préda addig érdekes míg üldözöd.
Ha már megvan akkor már nem olyan nagy a kihívás.
Lehet az is ja hogy ráfeszülsz erre a dologra hogy meg akarsz felelni. De szerintem ez aranyos .
Kétszer elolvastam, asszem értem. :D
Szóval, kezded kicsit megszeretni a lányt, és ettől van az egész, de ez egyáltalán nem baj.
Végülis hogy akarsz kapcsolatot kialakítani vele, ha "szarok rá" akarsz lenni? Mert úgy nem igazán lehet szerintem.
Na ez meg azért hülyeség, mert pl engem azért szeretett meg a barátnőm amilyen vagyok és amilyen voltam a kapcs. elején.
Most ez olyan hogy eddig vagyok valamilyen és ő abba beleszeret én meg jó átváltozom. Érdekes lenne.
Tudod van az a szám is hogy " Szeretni valakit valamiért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!