Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam egy férfi tudtára, hogy tetszik nekem, akit csak nagyon ritkán látok, kb hetente háromszor futólag?
Kb 8 éve nagyon odavolt értem, de akkor foglalt volt, nem bontakozhatott ki a kapcsolat, utána pedig mindketten elköltöztünk egy másik országba.
Most kb 2 hónapja újra ugyanazon a helyen élünk.
Csak az a baj, hogy tényleg ritkán látom és olyan szórakozóhely sincs ahol összefuthatnánk. Ott lenne kismillió ötletem, de így azon kívül, hogy kerek perec megállítom az utcán és elhívom beszélgetni valahova, más ötletem nincs. Úgy érzem lehetetlen megközelíteni.
Azért kérdezlek titeket, hátha tudtok valami jobb megoldást, illetve valamilyen szöveget amivel leállíthatom.
Az első válaszolónak: ez tetszik, köszi. :)
Csak legyen bátorságom hozzá, nem szoktam meg, hogy enyém legyen az első szó.
Igazából rám se mer nézni túlságosan, azonnal lehajtja a fejét ha meglát. Pedig itt aztán mindenki bámul a másik képébe.
"Szia, rég láttalk, mi van veled?"-del tökéletesen lehet beszélgetést kezdeni bárhol és bármikor. Szerintem ne beszélgess vele hosszan, hanem egy "bocsi, most rohannom kell, de majd még beszélünk (esetleges telefonszámcsere, MSN-cím csere, vagy tali megbeszélése ezen ponton), szia!"
így, miután elmentél, egy darabig keringeni fogsz az agyában, ha tetszel neki, és csak várni fogja,hogy beszéljetek
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!