Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye vissza fog még jönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vissza fog még jönni hozzám? (elég hosszú)

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt, másfél hónapja elhagyott másért. Távkapcsolatban voltunk, de az utóbbi hetekben csak kínszenvedés volt az egész. Nagyon szeretett, de minden szavában és minden nézésében csak azt láttam, hogy nem mond el valamit. Ez lehetett csak azért, mert nem akarta, hogy nekem fájjon, és attól még neki nem jelentett semmit, de persze az is előfordulhat, hogy más az ok. Én ezt éreztem, és nem tudtam benne megbízni. Veszekedtünk, kértem, hogy bizonyítson .. ezek a veszekedések végül felőrölték az egész kapcsolatot. Nem hallgattam meg, nem álltam mellette, mikor kellett volna, pedig kemény év ez neki.

Más pedig volt olyan gerinctelen, hogy ezt kihasználta. Soha nem vettem komolyan a lányt, mert csak egy ostoba kis csitri, de ha egy lány el akar élni valamit, azt általában eléri .. Szóval mindent bevetett, teljesen rámászott, és meg is lett az eredménye.

Én tudom, hogy ő az igazi, és meg tudnám neki ezt bocsátani. De sokat kell neki változnia, hogy egy rendes komoly kapcsolatot ki lehessen vele alakítani .. Szeptemberben költözik ide a városba, és abban reménykedem, hogy azért kell ez az idő külön, hogy majd sokkal jobb legyen a kapcsolatunk, ha újrakezdjük. Ez lehetséges? Hülyeségnek hangzik?

2012. ápr. 22. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A legkevésbé sem sértettél meg, köszönöm inkább a segítséged. Kicsit megtennéd, hogy kifejted ezt az évekkel később megkomolyodós dolgot? Mi történt nálatok?
2012. ápr. 29. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Örülök, ha segíthetek. Nálam az volt a legnagyobb gond, hogy azt hittem mindent tudok a világról, pedig nem így van. Sose voltam képes kompromisszumra, nem ismertem el, ha hibáztam, és én is mint minden ember a könnyebb utat választottam. (Egyik kapcsolatból a másikba.) Na és persze, mint minden fiatal, nagyon naiv és ostoba voltam. De ahogy telnek az évek, változik a gondolkodása az embernek, már más lesz az értéke rendje, és talán jobban bele tud látni az emberek viselkedésének a hátterébe.

A volt barátod most a könnyebb utat választotta, egy olyan lányt, akivel nincsenek a problémák, akihez nem kell annyira alkalmazkodni, aki közelebb van, akivel talán egyszerűbbnek tűnik a dolog. Pedig ez csak egy felszín. Szerintem a gond a fiúval az, hogy nem igazán kapott még az élettől és a "barátoktól" olyan pofont és csalódást, ami kicsit észhez térítette volna. Nem tudja még, hogy kiben bízhat, és úgy gondolja, hogy ha valaki segíteni akar, akkor az irányítani akarj, és meg akarja mondani neki mit tegyen és hogyan, pedig ő már tud mindent a világról. Az igazi csalódás majd akkor éri, ha az a barátja, aki befolyásolja, egyszer csak ott hagyja és nem áll már érdekében vele foglalkozni. Nem képes szembe nézni a gondokkal, és megoldani, hanem menekül. ebből is látszik, hogy éretlen egy komolyabb kapcsolatra, és nincs felelősség érzete. Amit leírtál, nekem abból az jött le, hogy jó szándékú, jó szívű lány vagy, és nagyon szereted még mindig őt. Ami sajnos neked még sok gondot fog okozni az életben. Ha valaki meg akar változni, meg fog, ha nem, akkor akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog megváltozni.

Idő és élet tapasztalat és némi csalódás, ez kell, ahhoz hogy megérjen az ember és érett felnőttként viselkedjen. Neki hagy időt.

De beszéld meg vele, hogy neki mik az elképzelései a továbbiakban, és ha nem határozottan te szerepelsz a jövőjébe, akkor nem érdemes rá időt pazarolni, mert lehet valahol vár rád az, aki tényleg az igazi lesz.

Hidd el, én is voltam már ilyesmi cipőben és most már tudom, hogy életem legjobb döntése volt túl lépni.

De ha azt mondja, hogy téged akar, akkor tegyek a kapcsolatotokért, és mindketten. Mert egy kapcsolat nem azért megy tönkre, mert az egyik vagy a másik hibázik, hanem mindketten hibáztok.

2012. ápr. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!