Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Divat még az elől hosszú,...

Divat még az elől hosszú, hátul rövid haj? Ha igen, vágassam le így a hajam? Vagy, hogyan, hogy illjen is hozzám?

Figyelt kérdés
Kövér vagyok kerek a fejem.A hajam most a vállamig ér,de nagyon törik.Ahogy vágatok a végéből egy hónap múlva megint egy centit vágathatnék belőle.ez a sok festés miatt van.le szeretném növeszteni a festéket.ha levágatnám így a hajam,de utána néha lég vasalnám akkor is törne?(mert akkor mondjuk elég sok festett résztől megszabadulnék)vagy hogy vágassam le?Vágassak csak a végéből?
2010. júl. 2. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már nem szép a hajad, jó ötlet, ha újítasz valami frappánsat.
2010. júl. 2. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ma megyek ilyen hajat vágatni :D
2010. júl. 2. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem csúcs divat, de szerintem tetszetős ez a haj, ha kerekded az arcod, akkor hosszítja is és előnyös.
2010. júl. 2. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:

hmm...szerintem akkor belevágok;)és szerintetek ettől rendbe jönne a hajam?

mit csináljak,hogy utána is még egészséges maradjon?

2010. júl. 2. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes kipróbálni. Ha vasalod a hajad, nem igazán tudsz mit csinálni a töredezéssel. Nem mindenki tartozik azok közé, akik annak ellenére, hogy vasalják a hajukat, az mégis egészségesnek látszik hosszú távon is. Balzsammal mindig kend be a hajvégeid és direkt töredezés elleni szérumot, esetleg hajpakolásokat is kipróbálhatsz.
2010. júl. 5. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hajmosás után használj töredezés elleni balzsamot és ha vasalod akkor ne túl gyakran vagy használj hővédő lakkot. Ha nem akarod vasalni akkor az is szép ha beszáritod és lefujod hajlakkal
2010. júl. 5. 18:18
 7/7 A kérdező kommentje:

azért törik(legalábbis szerintem)mert az elmúlt egy évben nagyon megviseltettem(fekete-szőke-barna is voltam 1 év alatt) most pár hónapja az eredetihez szinte teljesen megegyező színt viselek(kb 2 hónapja szineztettem utoljára)de szeretném lenöveszteni a festéket.a frufrumat levágattam,azt naponta vasalom,de nincs semmi baja,így,hogy abban már nincs olyan rész ami ki volt szőkítve.

csak egy fájdalmam van,álmom a hosszú haj.:(

2010. júl. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!