Divat még az elől hosszú, hátul rövid haj? Ha igen, vágassam le így a hajam? Vagy, hogyan, hogy illjen is hozzám?
Figyelt kérdés
Kövér vagyok kerek a fejem.A hajam most a vállamig ér,de nagyon törik.Ahogy vágatok a végéből egy hónap múlva megint egy centit vágathatnék belőle.ez a sok festés miatt van.le szeretném növeszteni a festéket.ha levágatnám így a hajam,de utána néha lég vasalnám akkor is törne?(mert akkor mondjuk elég sok festett résztől megszabadulnék)vagy hogy vágassam le?Vágassak csak a végéből?2010. júl. 2. 09:53
1/7 anonim válasza:
Ha már nem szép a hajad, jó ötlet, ha újítasz valami frappánsat.
2/7 anonim válasza:
Én ma megyek ilyen hajat vágatni :D
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem csúcs divat, de szerintem tetszetős ez a haj, ha kerekded az arcod, akkor hosszítja is és előnyös.
4/7 A kérdező kommentje:
hmm...szerintem akkor belevágok;)és szerintetek ettől rendbe jönne a hajam?
mit csináljak,hogy utána is még egészséges maradjon?
2010. júl. 2. 10:42
5/7 anonim válasza:
Szerintem is érdemes kipróbálni. Ha vasalod a hajad, nem igazán tudsz mit csinálni a töredezéssel. Nem mindenki tartozik azok közé, akik annak ellenére, hogy vasalják a hajukat, az mégis egészségesnek látszik hosszú távon is. Balzsammal mindig kend be a hajvégeid és direkt töredezés elleni szérumot, esetleg hajpakolásokat is kipróbálhatsz.
6/7 anonim válasza:
Hajmosás után használj töredezés elleni balzsamot és ha vasalod akkor ne túl gyakran vagy használj hővédő lakkot. Ha nem akarod vasalni akkor az is szép ha beszáritod és lefujod hajlakkal
7/7 A kérdező kommentje:
azért törik(legalábbis szerintem)mert az elmúlt egy évben nagyon megviseltettem(fekete-szőke-barna is voltam 1 év alatt) most pár hónapja az eredetihez szinte teljesen megegyező színt viselek(kb 2 hónapja szineztettem utoljára)de szeretném lenöveszteni a festéket.a frufrumat levágattam,azt naponta vasalom,de nincs semmi baja,így,hogy abban már nincs olyan rész ami ki volt szőkítve.
csak egy fájdalmam van,álmom a hosszú haj.:(
2010. júl. 5. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!