Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megkérje a kezem?
Nem fog megvaltozni a velemenye es ha teherbe esel sem fog csak a lelkiterror erni, hogy azert estel teherbe, hogy elerd a celod: felesegul vegyen.
En csupan 3 evig vartam a csodara ami soha nem tortent meg. Aztan csinalt egy csunyat en meg kirugtam. Miutan talaltam mast aki 2 honap utan jelezte nosulesi szandekat, mar az eredeti kirugott jelezte, hogy meggondolta magat....
Dragam, nincs recept! Egy ferfi vagy nosulni akar, vagy nem. Az esetek nagy tobbsegeben pedig azok akik nem szeretnek nosulni mindig olyan not vesznek el, hogy igy utolag mi a kis szende aranyos kislanyok elcsodalkozunk...es ugyan velunk boldogok lettek volna, de mi nem kellettunk akkor....
Ne akard, hogy olyan vegyen felesegul, aki nem akar elvenni felesegul!!!!
Szerintem sem szabad siettetni, azzal csak elüldözöd. A pasik nem buknak az ilyesmire. Várj aranyosan, és próbáld meg amolyan észrevétlenül meggyőzni róla, hogy milyen jó is lenne... csak apróbb dolgok, és ne bukj le.
Ha azt tapasztalod, hogy nem akarja feszegetni a témát, és nem tetszik neki, akkor hagyd abba. Várj vele, én nem tudom hány éves vagy... De gondolj bele, ha ő így áll az egészhez, és fél az elkötelezettségtől, meg mindentől, akkor talán nem ő az a férfi, akit te keresel.
Lehet, hogy tényleg csak fél tőle, adj neki időt. 1 év nem olyan sok! És a házasságnak jó esetbe azért mégiscsak örökre kéne szólnia, vagy legalábbis nem 5-10 évre! Sajnos ma már nagyjából ennyi ideig szólnak a házasságok.
Hat ne eroltessel semmit....tudom nehez varni, de meg mindig jobb, mintha minden nap hisztiznel neki, es emiatt elveszitened....en 5 eve vagyok egyutt a parommal 1 eve lakunk egyutt de en meg olyan messze vagyok a babazastol meg a hazassagtol, hogy csak na....pedig 24 eves vagyok, megis meg eretlennek erzem magam egy gyerekre (meg o sem szeretne, pedig o 34 eves) ...mi a parommal megbeszeltuk, hogy mi megvagyunk papirok nelkul is...,de ez nem zarja ki azt, hogy egyszer majd osszehazasodunk ...
Szerintem varjal egy picit.....1 ev nem sok, bar nem zarja ki, hogy vegleg megtalaltad a parod...de tudod a ferfiaknak ido kell erre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!