Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzen így a barátom?
A barátom mostanában mindig azt mondja,hogy nem tud mindent elhinni nekem és nem bízik meg bennem,mert nagyon fél,hogy megcsaltam/meg fogom csalni.. De nekem ez még csak meg sem fordult a fejemben,mert nagyon szeretem,mindennél jobban és megőrülnék,ha elveszíteném.Nekem nem kell senki más!
Olyan rossz,amikor ilyenekkel vádol,mert tényleg semmi okot nem adtam rá.. és nagyon zavar,hogy ezt érzi. :( Mit tegyek?
Sok mindent nem tehetsz. Ugyanis nem rajtad mulik (kiindulva abbol, hogy nem ugy jöttel vele össze, hogy vele csaltad exedet).
Ket ok lehet a feltekenysegere: az egyik, hogy mar at kellett elnie, hogy megcsalja egy lany, a masik, hogy ö tette/teszi ugyanezt (ide vagna a közmondas: mindenki magabol indul ki).
Ha öt mar csaltak meg, akkor sok mindent nem tehetsz. Legyel mellette, mutasd ki, hogy szereted es ö a legfontosabb neked. Ugyanakkor ki kell tüzni a hatarokat is. Feltekenysege miatt nem varhatja el, hogy ne legyenek fiu ismeröseid vagy hogy idöközönkent baratnöiddel csajosbulit tartsatok. Meg kell tanulnia megbizni benned. Nem ellenörizhet es ha igazan szeret, nem nez teged olyan embernek, aki megcsalna valakit.
hülyeség az az állítás, hogy csak birtokolni akar...
általában az a féltékeny, aki nagyon szereti a másikat, és fél hogy elveszítheti. na de a témához szólva.
Minden fiút zavarja az, ha a barátnője minden nap beszél 1 másik fiúval, legyen az CSAK barát, akkor is rossz szemmel néz rá.természetes dolog. Annyit tudsz tenni, hogy elmagyarázod neki amit fenn leírtál, megmondod neki, hogy átérzed hogy félt téged, de nem kell túlzásba esni.és a végére annyit kérsz tőle, hogy "bízz bennem, nagyon szeretlek" . hidd el el fog gondolkodni rajta, de ne várd, hogy ezután sokat fog változni, mert ugyanúgy aggódni fog, csak nem fogja kimutatni, és engedékenyebb lesz :P
kedves 9-es. szerintem te is csak az vagy a sok közül, aki azt vallja, hogy "én tuti nem lennék féltékeny". Reális meglátású vagyok, sajnálom, és nem tudnám elképzelni, hogy senki se zavarna az, ha a párja elmenne ellenkező nemmel sétálni, vagy nyaralóba menni, stb.
Ha optimista vagy, megértem a hozzáállásodat, de manapság az optimizmus nem előny, hanem hátrány ilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!