Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fapfap kérdése:

Mit csináljak, ha a barátom exe feltűnt a képben?

Figyelt kérdés
megcsalta, összejött más sráccal, szakítottak egy hónap után, most meg vissza akarja magát sírni.
2012. ápr. 20. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó a neved. :D :D :D
2012. ápr. 20. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
bízz a barátdban
2012. ápr. 20. 23:09
 3/8 étoile et lune ***** válasza:
Ha a barátod még mindig őt szereti, úgysem tudsz mit tenni azon kívül, hogy féltékenykedsz, és leégeted magad még utoljára. Viszont ha úgy érzed, Téged szeret, szerintem nyugodtan beszélhetsz az aggodalmaidról, DE NE VIDD TÚLZÁSBA, végig legyél higgadt, mosolyogj, és öleld közben. Én mindig olyankor vezetem fel a kínos témákat, amikor éppen a mellkasán pihenek, mert olyankor tudja, hogy szeretem, és nem támadni akarok.
2012. ápr. 20. 23:10
 4/8 étoile et lune ***** válasza:
Szóval ha megnyugtat, bízz benne, ha el akar hagyni, elhagy, ha meg akar csalni, megcsal. Szóval ja, próbálj meg bízni benne.
2012. ápr. 20. 23:11
 5/8 A kérdező kommentje:

rendben, megfogadom a tanácsod.

köszönöm, hogy ilyen segítőkész vagy!:)

2012. ápr. 20. 23:12
 6/8 étoile et lune ***** válasza:

Jaj, nincs mit. :)

Az én barátomnak külön társasága van, tele van lányokkal, amin az első évben titokban egy csomót aggodalmaskodtam, de azóta megbízom benne. Mást nem tehetek, meg minek is.

2012. ápr. 20. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:

a barátoddal ketten együtt verjétek meg.

nem sok férfi állna szóba egy olyan nővel aki megcsalta,legfeljebb egy jó nagy pofon erejéig.

2012. ápr. 21. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
ez a szitu nálam is ismerős volt, de a lényeg, hogy ne mutasd ki, hogy téged idegesít, Igaz, hogy a barátodban felmerülhet ez a kérdés, hogy lesz*rod, de a válasz akkor: "bízom benned". Engem személy szerint nagyon idegesített, de nem mutattam ki, így nem volt belőle veszekedés :) Ez az én tapasztalatom :)
2012. ápr. 21. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!