Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem-e neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik, csak egyszerűen nem merek kezdeményezni. Egyrészt azért mert birka vagyok másrészt meg nem tudom, hogy én tetszem-e neki. Amúgy meg érzelmi analfabéta vagyok, ebből kifolyólag még nem is volt semmiféle kapcsolatom. Kérlek segítsetek!
Hát ez tök könnyű, kezdj el cigizni, aztán menj oda tüzet kérni
2012. ápr. 25. 21:06
12/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ezen kajak gondolkoztam már. Mármint hogy elkezdek cigizni és voálá. De az a poén az egészben, hogy tudja, hogy sosem gyújtok rá. Jellemző.
2012. ápr. 26. 21:44
13/23 anonim válasza:
Áhh én Nagyon sokáig vártam mert gondoltam magamba áhh mivan ha nemet mond...Amikor feladtam Azt mondtam: Válaszolnod se kell ha nem akarsz. de és bánni fogom késöbb ha nem kérdezem meg de Járunk?---Na azóta is járunk :D
Ha Nemet mond nincs gond..Nem tetszettél neki..Ha igent akkor... :D
2012. ápr. 28. 22:51
14/23 anonim válasza:
hát te nem vagy normális... elkezdeni cigizni egy fiú miatt...
mielőtt ezt olvastam (hogy gondolkoztál ezen..), arra gondoltam, hogy hagyd a fenébe ezt a srácot. ne akarj összejönni egy cigiző sráccal, szörnyű, hogy már 16 évesen dohányzik... valószínűleg egy "menő" srác, azért is cigizik.. te pedig, ahogy írtad is, birka vagy. na és most tedd fel a kérdést. tényleg akarsz tőle valamit??
2012. ápr. 28. 22:56
15/23 anonim válasza:
ArmaHorus, te hány éves vagy?? 12?
2012. ápr. 28. 23:03
16/23 anonim válasza:
-.-" 5
2012. ápr. 28. 23:06
17/23 anonim válasza:
látszik...
2012. ápr. 28. 23:42
18/23 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, valóban fura ez a cigizős dolog, de amikor az embernek nem jut jobb az eszébe ez van...És nem mondanám, hogy egy tipikus "menő" alak. Mármint oké sok haverja van, sőt 2 zenekarban is játszik, de amúgy nagyon jófej és nem az a felvágós fajta. Igazából sokat munkálkodik, hogy a jövője olyan legyen amilyen. És a válaszom igen. Tényleg akarok valamit tőle.
2012. ápr. 28. 23:53
19/23 anonim válasza:
akkor sem az a megoldás, hogy elkezdesz cigizni miatta. 20 év múlva majd ha visszagondolsz erre a srácra és hogy mit meg nem tettél volna érte (vagyis, hogy megfordult ilyen a fejedben), kiröhögnéd magad. nehogy már az egészséged veszélyeztesd egy olyan miatt, aki még azt sem tudja, hogy a világon vagy, vagy ha tudná is, akkor sem biztos, hogy bejönnél neki. ha tényleg ennyire érdekel a srác, akkor máshogy próbáld keresni a társaságát, de ne kezdj el cigizni. próbálj meg vele valahogy beszélgetni, kérdezz tőle valamit, előbb ismerjen meg.
2012. ápr. 29. 14:11
20/23 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem szörnyű a helyzet, hogy ne tudná ki vagyok. Tudja a nevem, a kedvenc zenekaraimat és amúgy szoktunk beszélgetni, csak egyenlőre nagyon a dolgok elején vagyunk. Fura az egész, mert néha olyan jeleket küld mintha. De van amikor egészen felszínesek vagyunk mindketten. És nem, nyilván nem kezdek el dohányozni, csak megfordult a fejemben, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha cigiznék, mert ugyebár a dohányzó emberek összetartanak, vagy ha nem is, megvan az alapszituáció és lehet beszélgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!