Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszeretek haverom barátnőjébe, és valószínűleg ő is viszont belém, de viszont 21 éves vagyok és még nem is csókolóztam, akkor a havert válasszam vagy a csajt? A sztori lejjebb
kimentem haveromhoz, mert ugye már 2 napja nem szívtam XD meg a szombati joint már alap XD Lementünk pályához, és ott összegyűlt lassan mindenki, meg meglett a zöldike is végül. begyulladt egy joint. aztán még egy, és a feje tetejére állt hirtelen minden. Úgy kezdődött, hogy beszélgettem haverom barátnőjével és egyszer csak kezdtem egyre furcsábban érezni magam. Az arcom és a testem izzott, a gyomrom és a lábam remegett, a szívem meg erősen zakatolt. (nagyon sok cigin túl vagyok már és ezt nem az okozta) , először azt hittem túlszívtam magam, de kiderült hogy minimális cucc volt a cigiben!ezután elmentem pizzáért a csajjal, mert mi lettünk megbízva vele. bementünk, rendeltünk egy pizzát és sokat beszélgettünk, visszafele gyaloglás közbe megettünk 1-1 szeletet. Az a pizzériás történet végleg betette a kaput és rájöttem miért érzem furcsán magam! :S:S asszem beleszerettem haverom nőjébe, és rájöttem hogy még előtte sosem voltam szerelmes. Ő is asszem hasonlóan érez, mert átölelgetett, meg ilyenek. egyik ismerősöm mondta nekem, hogy szerinte én többet beszélgetek a csajjal, mint a barátja. szóval... :S Én az a fajta ember vagyok, aki haver barátnőjével soha !!! de most erősen megingott a hitem ebben az elvemben :S. szóval az egész úgy fojtatódott, hogy a nagy felismerés pillanatától nem szóltam egy szót sem, mert egyszerűen lesokkolódtam! Kérdezték hogy mi van velem, én meg odamorogtam nekik hogy semmi! elindultunk vissza pályához, és haverom barátnője odafutott hozzám és átkarolt, meg ölelgetett, mondom neki, hogy lehet nem kéne, mert itt van a barátod is és nehogy féltékenykedjen, meg megsértődjön rám. mondta hogy nem fog, de engem zavart picit ez, Kérdezte, hogy miért vagyok morcos meg szomorú, hát utalgattam rá, meg valami hülye szöveggel kifejtettem a lényeget, csak nem tudom megértette- e, de a nézéséből arra következtettem , hogy megértette. végül elszívtunk még egy cigit és elmentem haza, amint csak tudtam ! ha összejönnék a csajjal, akkor haverom megharagudna, de ő az egyetlen ember akitől a füvet beszerzem, tehát a kérdés akár úgy is szólhatna hogy:
FŰ VAGY CSAJ? Mit tanácsoltok?
jó ho$$zú $zöveget $ikerült ö$$zehoznod
de ha eddig nemakadt neked c$aj akkor $zerintem ne a haver c$ajánál próbálkozz.nem éri meg
na mind1
cijjaa
jaja, a végére csak összejött valahogy az egész történet XD :D
De szerintem akkor megfogadom a tanácsotokat és haver barátnőjét kihagyom. fájni fog nagyon, de megvárom a szakítást, ha egyáltalán lesz :S
de asszem ezután még több zöldséget fogok fogyasztani, de hát ez sajnos ez esetben elkerülhetetlen következmény, mert ha már a lányka nem lehet az enyém, akkor legalább együtt füvezek vele, az azért még elég elfogadható lesz !
írtam egy elég hozzsú választ, de nem fogadta el, így újraírom.
abszolút megértem a problémádat. én 18 évig vártam a nekem megfelelő lányra, de csak nem jött, így be kellett érnem buta, semmirekellő fruskákkal, és egy olyan lánnyal csattant el az első csók, akire már-már viszolyogva gondolok vissza. aztán fél évvel épp a fűnek köszönhetően találkoztam a legcsodálatosabb teremtéssel a világon... gyakorlatilag annyi történt, hogy leszólított a barátaival az utcán, tudok-e nekik szerezni; szereztem white widowot; a lány beájult; másnap megkerestem jól van-e; elkezdtünk dumálgatni; egy hétre rá rájöttünk hogy szeretjük egymást. azóta együtt vagyunk, együtt tépünk, és a házasságunkat tervezzük.
neked annyit tudok tanácsolni, hogy ha tényleg szereted a lányt, akkor tegyél meg mindent hogy öszejöjjetek. ha csak azért tépsz, mert nem bírod nő nélkül, akkor ez megoldja a helyzetet; ha nem, keress más dílert, nem olyan nehéz dolog manapság...
ha nem jön össze a dolog, keress más, hasonló 'érdeklődésű' lányt. járj koncertekre, bulikba (reggae, ska, dub, dubstep, goa, pszichedelikus dolgok), mindenképp találsz valakit. a legfontosabb: ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!