Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hogy lehet fontosabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy lehet fontosabb a párotoknál egy hülye számítógépes játék? Én ezt nem értem. Ti nem lennétek dühösek, ha ez fordítva lenne?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 17:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én ezt a játékmániát soha nem fogom megérteni... mert ha még 20 évesen ezt csinálja valaki addig oké, ráfogom hogy még gyerek... de 30 évesen???? erre mi a mentség?
2012. ápr. 21. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
hogy nem nőtt fel. én is szeretek játszani lány létemre, de mértékkel. sosem tudnék napokig csak játszani, játszani, közben meg olyan szinten elaljasodni, hogy nem fürdök, nem takarítok, stb. az ilyenek nem nőttek fel, olyanok, mint a gyerekek. azoknak is mondani kell, h fürödjön, magától elfelejtené. az exemnek anyuci vitte be minden nap tálcán a kaját, stb. ennyi...
2012. ápr. 21. 18:17
 13/22 anonim ***** válasza:
ha nemvagy harcore gamer, nem értheted.
2012. ápr. 21. 18:59
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek tudnia kellene rangsorolnia hogy mi a fontosabb az életében. Valamit valamiért. Nem szabd mindig önzőnek lenni. Így a játékszenvedélyt is tudni kell kordában tartani.
2012. ápr. 21. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Halál arra aki lepontozta 17:33-ast.

Ez Magyarország. Grat.

2012. ápr. 21. 19:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, valószínűleg azért ül a gép előtt inkább, mert azt érdekesebbnek tartja. És ez nem valószínű, hogy az ő hibája.
2012. ápr. 21. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell semmiféle mentség, teljesen nomrális az is ha valaki 40 évesen is játszik. A legtöbb bevétel a 18-40 közötti korosztálytól van, a legtöbb játék felnőtteknek készül.

2012. ápr. 21. 20:09
 18/22 A kérdező kommentje:
19:56 Nem hiszem hogy érdekesebbnek tartaná.... fél éve vagyunk csak együtt... de csinálni lehet, csak akkor utána ne sírjon senki, ha a barátnő is talál magának más elfoglaltságot... (itt most nem megcsalásra gondoltam)
2012. ápr. 21. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Húúúúú ha nincs gép akkor nekem annyi.Ha nem tudom halgatni a zenét akkor az nagy gáz.Akár tervezek áramköröket vagy aztalossággal foglalkozom ithon javítom ezt meg azt és nincs zene akkor húúú nagyon ideges leszek.Meg ha gyúrás közben sincs az is nagy baj.De én ilyen vagyok hála istennek.Hála Chuck Norris-nak.

MERT CHUCK NORRIS NEM TUD REPÜLNI DE TUD A BETONBAN ÚSZNI!

2012. ápr. 23. 01:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Én sokat játszom mindig, volt kiskoromban (10-12 évesen), hogy hazajöttem a suliból és este 8-9-ig folyamatosan, most is van néha hogy így van, ha nincs dolgom, de ha van barátnőm persze hogy nem azzal foglalkozom. Hülye aki a játékot részesíti előnyben, egy nővel szemben (most mégis melyikkel jobb játszani nem? )

Nagybátyám is ugyan így volt 40 évesen. Diablo 2 volt a mindene, felesége azt mondta hogy el akar válni és kidobta a CD-t. Úgyhogy én sem értem hogy mi jobb a játékban egy lánytól.

2012. ápr. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!