Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kellhetek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Geminih kérdése:

Szerintetek kellhetek még valakinek nemi herpesszel? Egészséges nő kezdene az ilyen betegséggel küzdővel? Vagy csak védekezzek ha összejönnék valakivel és ne mondjam el neki amíg csak lehet?

Figyelt kérdés
Nem "szolgáltam" rá, egy kétdiplomás két gyerekes nő szájától kaptam, nem prostitól. Társkereső oldalon senki sem válaszol. Pedig biztos vannak ott is ilyen betegséggel nők .

2012. ápr. 21. 17:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Erről még nem hallottam, hogy nem csak akkor fertőz, mikor tünetei vannak.

Ez esetben tényleg az a tisztességes, ha előre tudja a párod, hogy ilyen probléma áll fenn.

2012. ápr. 21. 18:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez totál hülyeség. Nekem egyszer volt Herpes genitisem úgy 7 éve. Rossz lelkiállapot, legyengült immunrendszer, ennyi. A számon is ilyenkor jön ki. Azóta volt egy 3 éves és egy 1,5 éves kapcsolatom, egyik se lett herpeszes, sőt nekem se jött ki azóta se egyszer se.
2012. ápr. 21. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:

A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!!

Ha tudod gyógyíttasd meg magad! Ha gyógyíthatatlan akkor keress valami névtelen nemi herpeszes oldalt, és onnan keress párt!

Ha gyógyíthatatlan akkor kb olyan mintha aids-es lennél! Senki nem akar beteg lenni tőled!!! Gondolom fordított helyzetben te is úgy lennél vele!!!

2012. ápr. 21. 19:09
 14/22 anonim ***** válasza:

"A nemi herpeszt tudtommal nem lehet szájról elkapni, mert az nem ugyanaz a herpesz vírus ami a szájon okozza a sebeket!!!"

Rosszul tudod. Mind a két herpesvírus okozhat problémát a nemi szerveken és a szájon is.

2012. ápr. 21. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:

A nemi herpesz nem ugyanaz, mint a szádon lévő herpesz.

Ne mondjatok már baromságot, akkor nem lenne olyan ember szinte, akinek nincs nemi herpesze.

2012. ápr. 21. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Tessék:

'A genitális herpesz okozója a Herpes simplex II. (Herpes simplex genitalis) vírus. '

Ez a nemi herpesz. Attól senki nem lesz nemi herpeszes, hogy szájoncsókol valakit, akinek a száján van egy hólyag. Ez szexuális úton terjed.

2012. ápr. 21. 19:31
 17/22 anonim ***** válasza:

"Bár az genitális herpeszt a vírus másik fajtája okozza, előfordulhat az ajakherpesz orális szex általi terjedése is.

A nemi szervek herpeszes megbetegedésekor, a szájon tapasztalható hólyagocskákhoz hasonló sebesedést tapasztalhatunk."

[link]

"Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

Szerző: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász szakorvos

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

"A herpeszvírusok családjába tartozó vírusok a leggyakrabban fertőzést okozó kórokozók. A Herpes simplex 1-es típusa (HSV-1) és 2-es típusa (HSV-2) egyaránt okozhat fertőzést az ajak, az orr bőrén és a nemi szerveken is."

[link]

2012. ápr. 21. 19:56
 18/22 anonim ***** válasza:
De nem érted? Oké, hogy előjön egy ajakherpesztől a farkadon a herpesz, de az akkor sem olyan herpesz, mint ami egy genitális herpesz miatt kapsz. És ehhez orális szex kell, csóktól nem fogod elkapni!!!!
2012. ápr. 21. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Tessék végre megérteni hogy ma már mindegy melyik herpesz típus van a betegnek, az számít hol van az ember testén. Akitől én kaptam annak a száján nem volt semmi, sőt azt mondta hogy (akárcsak nekem) sosem volt ajakherpesze, de a száj belsejében is előfordulhat a vírus. Megkarcolt a fogával orális szex közben, és néhány nap múlva pont ott kijöttek a tünetek. Előtte soha nem volt herpeszem sehol. Igen, a száj belseje is fertőzhet, ritka de előfordul. A herpesz típusa addig volt egyértelműen elkülöníthető amíg nem volt "divat" az orális szex. Addig azt mondták hogy az egyes típus a csóktól terjed, a kettes változat pedig lent terjed. Ma már mindkettő kijöhet bárhol. Sőt, bármilyen nyílt sebet bárhol a testen meglehet vele fertőzni, plusz a szemet is. Teljesen lényegtelen melyik van, az számít hol jön ki.
2012. ápr. 22. 09:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi az hogy minden masodik pasi hpv-s?? Te csak ne fogd ezt a pasikra, legalabb ugyanannyi no fertozott mint pasi, ugyanis azoknak a pasiknak is elkellett kapniuk valakitol.
2012. ápr. 27. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!