Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le akar koptatni vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar koptatni vagy tényleg verekedés készülődik?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem messze laik tőlem. Ott vannak haverjai és féltékenyek rám. Beszólogattak a hátam mögött, de nem történt semmi különös... viszont ma lett volna a találkozóm a bartnőmmel, de egész héten mikor írtam neki, hogy szombaton a déli bussza megyek mondta, hogy lehetbunyó lesz, mert a srácok most már komolyan gondolják! Engem kemény fából faragtak ezt ő is tudja, így kedvesen mondtam neki, hogy érted bármire képes vagyok nagyon szeretlek... erre leordította a fejem! hogy értsd már meg,hogy ne gyere mert nem akarok balhét... 15-16 éves gyerekek én meg 20 éves vagyok a csajom meg 16. Mostanában amúgy is fura volt a csaj. Valószínű, hogy le akarok koptatni ezzel mert már nem szeret? Újabban sose mondta már ki a telefonban, hogy szeretlek csak ávágta, hog én is ha mondtam neki, de azt is olyan furcsán. Valahogy nekem gyanús nem hiszem el, hogy azok verekedni akarnának 2-3 gyerek...
2009. jún. 21. 02:18
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem vagy le akar koptatni, vagy megfélemlítették azok a srácok valamivel.
2009. jún. 21. 02:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled a csajt szinte tuti.

ha nem mondja magától hogy szeret és nem akar találkozni nem keres akkor az azt jelzi hogy nem is szeret.

Ha verekedni akarnak veled na és nehogy már azoktól félj.

Szerintem menj le beszéld meg vele személyesen hogy akkor most mi is van. Szerintem lemész a két kölyök meg se merne szolalni.

2009. jún. 21. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem szeret téged ez a kiscsaj és még hazudozik is. miért nem állítja le a haverjait? simán el tudom képzelni, hogy valamelyikkel összekavart a hátad mögött és azért nem akarja, hogy odamenj, mert fél, hogy lebuktatják. dobd ki, és keress egy normális, egyenes csajt.
2009. jún. 21. 02:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem is le akar koptatni:( Micsoda gyerekes ok, szerelmi féltékenységből agyabugyálással fenyegetni a másikat! Bárcsak mindenkinek csak ennyi problémája lehetne..nem a háremhölgyük gondolom. Ha igazán szeretne nem hiszem hogy akadály lenne mind ez, ha tényleg elfajult dologról lenne szó (pl családi ügy)akkor meglehetne oldani, hogy nem ordítja le a fejed, hanem ő megy hozzád. Különben is az ő haverjai, akkor velük szakítson, ne veled. (Hacsak tényleg be nem fenyegették őt valamivel, de tiniknél sosem lehet tudni.) Sajnálom hogy ezt kellett írnom.
2009. jún. 21. 02:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%, hogy le akar koptatni, csak nem annyira gerinces, hogy a szemedbe mondja!
2009. jún. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!