Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 csajom van és most intéztem a 4 et is. Lebuktam. Ilyenkor mi van?
Biztos ami biztos legyen 4 zsömle, ha lehet akkor nagyon szeretem a szalámisat, csak légyszi ne legyen benne tojás, mert attól kikerekedik a szemem.
Amúgy köszi a jó tanácsokat, meg hogy szerintetek is király vagyok. Ti is királyok vagytok ! Amúgy nem vagyok pi..na irigy :XD
Ezt most tényleg elhitte neked mindenki?:)
Mekkora király vagy!De komolyan!Na nem azért mert egyszerre 4 nőd van és mindegyik tud a másikról mert ilyen nem létezik!!!! hanem mert totál benyalta mindenki:)))(egyszer előjött egy ilyen sztorival egy manusom és be is mutatott mind3 csajt egymásnak.Jót röhögtünk rajta és elmentünk fagyizni 3an csajok...ennyi)
Az agonizálni kifejezést pedig én is szoktam használni:)
Bocs anyu!Aki mondjuk nem az idegenkifejezések szótárát olvassa 50 éve,az tudná hogy ez akkor is szokták használni a mai világban ha pl valaki látványosan szenved....nyűglődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!