Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 csajom van és most intéztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 csajom van és most intéztem a 4 et is. Lebuktam. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy tudnak egymásról, de mind a négyüknek ez jó így mert nem akarnak elveszíteni. Kicsit eleinte égett a fejem miatta. De leginkább az az érzés keringet, hogy király vagyok.

2012. ápr. 21. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak nyomd meg a telefonon a magenta színű gombot. Hány zsömlét rakjak holnapra?
2012. ápr. 21. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó vagy apám, Te nem király vagy hanem császár! Meg is érdemlik az ilyen hülye pi*ák akik nem figyelnek a pasijaikra, hogy akár még 3 nővel is megcsalják! Remélem minél később buksz le! GRAT!
2012. ápr. 22. 10:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Biztos ami biztos legyen 4 zsömle, ha lehet akkor nagyon szeretem a szalámisat, csak légyszi ne legyen benne tojás, mert attól kikerekedik a szemem.

Amúgy köszi a jó tanácsokat, meg hogy szerintetek is király vagyok. Ti is királyok vagytok ! Amúgy nem vagyok pi..na irigy :XD

2012. ápr. 23. 12:42
 14/14 anonim válasza:

Ezt most tényleg elhitte neked mindenki?:)

Mekkora király vagy!De komolyan!Na nem azért mert egyszerre 4 nőd van és mindegyik tud a másikról mert ilyen nem létezik!!!! hanem mert totál benyalta mindenki:)))(egyszer előjött egy ilyen sztorival egy manusom és be is mutatott mind3 csajt egymásnak.Jót röhögtünk rajta és elmentünk fagyizni 3an csajok...ennyi)

Az agonizálni kifejezést pedig én is szoktam használni:)

Bocs anyu!Aki mondjuk nem az idegenkifejezések szótárát olvassa 50 éve,az tudná hogy ez akkor is szokták használni a mai világban ha pl valaki látványosan szenved....nyűglődik...

2012. jún. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!