Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi történik ilyenkor tavasszal veletek?!
Ahogy megjött a jóidő, mást sem hallottam, csak azt, hogy "szakítottunk", "kidobott", "megcsalt" .. És az esetek 80%-ában a fiú vetett véget a kapcsolatnak.
Ennyire nem tudjátok magatok tűrtöztetni vagy mi ez? Tisztelet a kivételnek ..
Azt hittem az embert az különbözteti meg az állattól, hogy uralkodni tud az ösztönein.
Én meg egy lánynak sem kellettem még úgyhogy megcsalni sem tudok senkit.
Egyébként ezt a ti nagyon dícsért jóképű, magas izmos hercegeitek csinálják. Ezért kéne csúnya fiúkat választani és nem csak külsőt nézni, bizony. -.-
3
Hány éves vagy te h már ennyire elkeseredtél???
Am meg nehogy azt mond nekem h te összejönnél egy szted csúny csajjal. A külső mindenkinek számít nem csak a nőknek. Ne legyetek már nevetségesek.
Persze tudom itt mindenki szent és a rondákkal is összejönne. És abban mi a jó h még nem is tartod szépnek a párod???
A két legjobb barátnőmmel is nemrégiben szakítottak (pedig más-más társaság) és lehet, most én leszek soron.
Eddig nem merült fel bennem, de azért ez már szinte kísérteties. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!