Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak most vagyok 11...

Még csak most vagyok 11 hetes, de már most akkora a hasam, hogy lebuktam a munkahelyemen. Tudom hogy ilyenkor lelassul az anyagcsere, vigyázok az étkezéssel. Mi ez?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok, eddig 1,5 kg híztam. Ez még nem lehet a baba?!Csak a hasam nőtt, más nem, még a fenekem se.Ez így fog nőni ezután is? Mekkora leszek a 40. hét végére?
2008. nov. 19. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem, dehogy a baba.

De a szervezeted felkészül, és mindenütt tartalékot is képez.

Nézesd meg orvossal, hogy nem bújik-e meg valami probléma a baba mögött - de ez jó eséllyel természetes lesz.

2008. nov. 19. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Biztos csak fel vagy puffadva. Nem? Mert nekem ez volt első 4hónapba. Reggel még belefértem a naciba. Estére meg már nagyon szorított. Nekem 14hetesen látszott már úgy igazán hogy kismama vagyok :D
2008. nov. 19. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Egyenlőre nem a baba. :)

Ne aggódj, azért hízol mert vékony testalkatú vagy.

Fogsz még többet is hízni, de jól fog állni, nyugi. Csak ne hagyd el magad, mozogj sokat.

Én is így vagyok vele, eddig 18 kg.-t híztam és én is vékonyka voltam.

26 heteske.

2008. nov. 19. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Rajtam is hamar látszott,de csak puffadás miatt.A végére már akkora voltam...49 kg voltam az elején és 75-el mentem szülni.Sok volt a viz,de mostanra(9 hetes a kiscsaj)"csak" 56kg vagyok.
2008. nov. 19. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

érdekes,rajtam 5 hónaposan se vették észre.összesen 13kg híztam.elvileg miután megmozdul,azután fog nőni csak igazán.na meg az utolsó hónapban :-)

próbálj meg sok gyümölcsöt enni,rostosat.

2008. nov. 19. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Második válaszoló vagyok. Én is csak 13kilot híztam,mégis hamar látszódott rajtam.
2008. nov. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!