Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha összejöttök egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejöttök egy lánnyal és kiderül, hogy a horoszkópotok szerint nem illetek össze akkor szakítotok?

Figyelt kérdés
mi van ezzel a nagy horoszkóp iránti rajongással?
2009. jún. 20. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már könyörgöm xD
2009. jún. 20. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyáltalán nem foglalkozok vele. SŐT. Még azt is utálom, ha valakivel beszélgetek elmondom milyen a kedvesem, és akkor rávágja, hogy jaj igen ő oroszlán, ugye? Tipikus oroszlán. Ugyan már. Ha az összes csillagjegy leírását elolvasom, mindben van olyan, ami passzol rám, meg olyan is ami nem. Nem mondom, érdekes olvasmány, de hogy befolyásolja az életemet, meg a döntéseimet? Ugyan...
2009. jún. 20. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintemis hülyeség ez a horoszkópos dolog....
2009. jún. 20. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Na hát ez hülyeség!:)

Nem nagyon hiszek én amúgy sem a horoszkópokban!

Van aki ilyen és van aki olyan!

Nincs ebben szerintem semmi különös.Mindenki különbözik a másiktól!Szerintem minden embernek külön horoszkóp kelleneXD

2009. jún. 20. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor hiszek a horrorszkópban ha jót mond :)
2009. jún. 20. 22:44
 6/14 A kérdező kommentje:
engem se különösebben, csak itt mindenki úgy megvan indulva ezzel
2009. jún. 20. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom nalad hol van az itt...

Ahol nekem van az itt, ott nincs senki ezzel megbolondulva.

Szerintem a horoszkopnak van ertelme, de nem az olyannak, ami az ujsagban van... es igenis meg lehet tudni az emberekrol, hogy milyen csillagjegyek... Azert nem szakitanek a baratommal, mert valaki vagy valami miatt nem illunk ossze, mondjuk ahhoz, hogyte el tudd donteni, hogy horoszkop szerint nem illetek ossze nem eleg a szulinapokat megnezni :))

Bizot szetrohogne a fejet az a pasi akivel azert szakitanak, mert nem illik a horoszkopja a csajehoz... szerintem orulne, hogy lerazta "a zakkant" csaj

2009. jún. 20. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg se szoktam nézni, ki sem szoktam deríteni, hogy az a horoszkópú srác épp illik-e hozzám.:D Nem hiszek az ilyenekben... most nehogymár azért legyek vele, mert azt mondja a horoszkóp.:D Mellesleg azt bárki kitalálhatja... mégis hogy mondják meg, melyik illik melyikhez?:D Amúgy sem a horoszkópján múlik az embernek, hogy milyen. Ismerek ugyanolyan horoszkópúakat, akik pont az ellentétjük egymásnak. Szval én ezt az egészet hülyeségnek tartom...
2009. jún. 20. 22:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
dehogy szakítanék gvele kit érdekel? :D jajj...
2009. jún. 20. 22:54
 10/14 A kérdező kommentje:
akkor el tudjuk dönteni, h milyen legyen a gyerekünk. Csak az időzítésen múlik minden. xD
2009. jún. 20. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!