Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a skorpió pasi?

Figyelt kérdés
hamár mindenki ezt kérdezgeti most...
2009. jún. 20. 22:27
1 2
 1/19 anonim válasza:
60%
Ajjaj azokkal nagyon kell vigyázni, iszonyú szélhámosok:D
2009. jún. 20. 22:30
 2/19 A kérdező kommentje:

hoppá:D nemrég pont volt ez a kérdés nem vettem észre...

csak a bak-ot láttam:D

de azért a tapasztalatokat kérem:P

2009. jún. 20. 22:34
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnéd megtudni mi??????

csaj vagy????

Vagy srác????

Ha csaj vagy, egyből arra gondol hogy, hogy kéne meg "dönteni".

Ha srác egyből arra gondol hogy, hogy kéne szét verni a pofád, mert biztos kötekedsz vele.

18/F és skorpió.

2009. jún. 20. 22:36
 4/19 anonim ***** válasza:
=)) a skorpio fiu megmondta a frankot
2009. jún. 20. 22:59
 5/19 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2009. jún. 21. 00:01
 6/19 Thurston ***** válasza:
Tehát primitív gyökerek?
2009. jún. 21. 00:28
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Hát ami a szívükön az a szájukon, mint ahogy láttátok is :D

De amúgy szenvedélyesek, nagyon akarnak birtokolni, féltékenyek is nagyon tudnak lenni, a párjukhoz viszont nagyon ragaszkodnak és nagyon nehezen esnek szerelembe. És szerintem e jegy szülöttei a legmakacsabbak és a legönfejűbbek (:

2009. jún. 21. 00:50
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
mien a skoprió pasi? alkoholista, kurógép, mindegyik szőke hajú, általában nagy foguk van és elálló fülük, sosem káromkodnak és mindegyik állva pisál....ugyanmár, nem hiszitek komolyan h ez a horoszkóp-sazrság hatással van ez emberre,ugye?:S...legjobb haverommal ugyanolyan jegyüek vagyunk, mégis majdnem egymás tökéletes ellentétei...
2009. jún. 21. 13:53
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát... gyönyörűek, ami a szívükön az a szályukon, szenvedélyesek, kiszámíthatatlanok, elég bonyolultak, furcsán gondolkodnak, nehezen esnek télleg mély szerelemben de akk ragaszkodnak... sztem elég különcök...

14/F SKORPIÓ RÁM ILLIK DE ÉN NEM HISZEK EBBEN A HOROSZKÓP BAROMSÁGBAN, CSAK VTLEN ILLENEK RÁM EZEK!

2010. febr. 14. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy skorpió fiúm volt. Mivel mérleg vagyok, el lehet képzelni, hogy ég és föld voltunk:S Folyamatosan veszekedtünk, nem tudtam elviselni hogy hevesen reagál bizonyos dolgokra, és egy idő után csak a szex miatt voltunk együtt... mert az viszont osztályon felüli volt:) Egyébként, amíg nem kerülök hozzájuk közel, tehát csak barátok vagyunk, általában inkább zárkózottnak tűnnek, ritkán beszélnek az érzelmeikről.
2010. febr. 14. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!