Ikrek nő, skorpió pasi?
Na, hát én egy ikrek-csaj vagyok skorpió-pasival.
Nem vagyok felületes (mindent szanaszét tudok analizálni), és bizony nagyon is értékelem a szenvedélyes együttléteket, ha szerelmes vagyok. Annál nincs jobb dolog. NADE ezt leszámítva elég tipikusan olyan vagyok, amilyennek al ikreket leírják (bár nem nagyon mélyedtem még bele a témába). Nagyon izgága vagyok szellemileg, és főleg érzelmileg – ha nem ér elég impulzus, kiborulok, olyan ez mint egy drogfüggőség (csak ezt a szervezetem termeli). Mint mindenki, szükségem van állandó társra, akit szeretek, boldog és komoly kapcsolatra, de ha beáll az elkerülhetetlen megszokás, ezeket az impulzusokat csak onnan tudom megkapni, ha más is tetszik időnként. Akkor is, ha közben szerelmes vagyok a pasimba. Máris kész az ellentmondás, ami időnként meglehetősen elviselhetetlen. De mégrosszabb, ha mindez már a kapcsolat rovására megy, ha már nem vagyok biztos a érzéseimben. Ez történik most. Szegény skorpió pasim meg ragaszkodik, csak engem szeret, ahogy a skorpiók szokták. Neki is van függetlenségi igénye, de az nem abban nyilvánul meg, hogy más csajokra gerjedezik. És szegény drága nemnagyon sejt semmit, hogy ez mekkora probléma:(
Nemigen lehet őt meggyőzni semmiről, mint ahogy engem se – én akarok mindig meggyőzni másokat, és nem bírom elviselni, ha nem az enyém az utolsó szó. De ő is nehezen. Ez sem jó párosítás, de nem jellemző, hogy veszekednénk, ritkán van 1-1 kisebb surlódás, vita – azokra jellemző ez a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!