Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsán viselkedik. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsán viselkedik. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lány(14). Nem osztálytársam. De együtt voltunk egy szálláson.

A szobájukba feküdtem amikor minden párnát és takaró rám dobált. Aztán a barátnőivel leöntöttek vízzel még a fülembe is. Gondoltam most én is játszom egy kicsit.

Megfogtam a lányt beraktam a mosdókagylóba és ráengedtem egy kis vizet.

Akkor még nevetett aztán hirtelen 5 perc múlva szomorú lett. Kiment a szobából és leült a folyosón. Aztán a barátnői kitalálták hogy bezárnak a szobába csak minket.

Ő lefeküdt az ágyára és nem mondott semmit. Aztán én is oda ültem.

Próbáltam felvidítani olyanokkal hogy fésülgettem, odabújtam hozzá betakartam. Kérdeztem haragszol azt mondta igen (pedig nem volt oka rá, csak leöntöttem vízzel ahogy ő is engem) meg hogy menjek el, szóljak a barátnőinek hogy engedjenek ki stb.

Nem tudtam tenni semmit ezért próbáltam viccelődni. Erre elment a sarokba és betakarózott. Ott ült hogy ne lássam.

Kb. 10 percig voltunk bezárva. Később még kétszer megkérdeztem hogy haragszik rám azt mondta igen. Este viszont azt mondta nem.

Szóval szerintetek miért lehettet ilyen durcás?:) (kérdeztem tőle a válasz: mert)

Mitől változhatott meg ilyen hamar a hangulata? És miért, (Ugyanazt csinálta mint én és ő kezdte. Én nem haragból öntöttem le őt csak poénból ahogy ő is engem.)

F/14

2009. jún. 20. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
direkt csinálta, hogy foglalkozz vele, a lányok szoktak ilyet ;)
2009. jún. 20. 22:17
 2/7 anonim válasza:
a lányok nagyon szeszélyesek, nehéz őket kiismerni
2009. jún. 20. 22:18
 3/7 Sexylady ***** válasza:
Mert tetszel:) Szerintem egy puszi simán kijárt volna neki:)
2009. jún. 20. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
a női lélek az más ne keverd a szezont a fazonnal. te pasi vagy könnyen elviseled az ilyet, de ő egy lány! gondolj bele!
2009. jún. 20. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
kedveskedj neki és szeretgesd :D
2009. jún. 20. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert bejössz neki,de nem tudja,hogy hogy közeledjen feléd.
2009. jún. 20. 22:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Odabújtam hozzá és akkor is azt mondta menjek el.
2009. jún. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!