Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem furcsán? Bövebben.
van egy fiú, akivel nagyon jóban vagyok évek óta, mindig hasonló helyzetben voltunk, segítettünk egymásnak párkapcsolatoknál. folyamatosan volt köztünk egy kis flört, de csak ami normális fiú-lány barátságnál, semmi komoly. nemrég, kb 2 hónapja egy buliban részegen smároltunk, de utána nem változott a kapcsolatunk: mással kavartunk, egymással megbeszéltük.
tegnap megint együtt voltunk bulizni nagyobb baráti társasággal. a hely felé menet csomót beszélgettünk, ő kereste a társaságom, poénkodott, mesélt, kérdezett, szinte végig együtt voltunk. mikor odaértünk a helyre, onnantól kezdve ha a közelébe kerültem, hátat fordított, elkezdett mással táncolni, egyértelműen került. hazafelé menet meg megint kedves volt, megvárt, beszélgetett velem.
szerintetek miért lehet ilyen? számomra az lenne a logikus, ha vagy végig kerülne, vagy végig tapadna, de mi ez a kettősség?
bocsánat, ha hosszú lett :) ha végigolvasod és válaszolsz, köszi! 19l
Szerintem nem akarta, hogy a szórakázó lányok azt higgyék, hogy te vagy a barátnője. Ha lány van egy pasi közelében, akkor a pasi nehezen tud csajozni, ha akar...gondolom ő akart.
Amúgy meg tetszel neki, de nem akar semmi komolyat tőled.
nem ismeretlenekkel táncolt, csak a társaságunkból a többi lánnyal :)
egyébként én sem akarok tőle komolyat, nem is agyaltam azon a csókon egész mostanáig, és most is csak azért, mert a viselkedésével jelentőséget adott neki.
2. válaszoló, igen, ez lehet, köszi:)
írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!