Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés

Nah.. Van egy lány, akinek tetszem.. Még nem mondta személyesen, de már irogatott leveleket, meg stb... Nekem egyáltalán nem jön be.. De nem akarom megbántani se, mert az apja a tornatanárom.. (:D).. De ha durva ötlet lesz, megpróbálom.. Nagyon ciki volt múltkor is.. Haverjaim is tudják, szóval nagyon ciki..Ha valami kérdés van, válaszolok :) 2-3 évvel fiatalabb nálam.. :/

14/F

2012. ápr. 20. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Figyu, én nem érzek irántad semmit, hazudni meg nem szeretnék"

ezt túl komplikált megmondani?

2012. ápr. 20. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte és korrekt. Megbántani tényleg nem szabad:)
2012. ápr. 20. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy nem jön be,mert az apja a tornatanárod,és ha kötelet mászna rajtad,akkor az apja felakasztana.
2012. ápr. 20. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem tetszel, nem akarok kapcsolatot stb.
2012. ápr. 21. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Na.. Beszéltem vele.. Megmondtam, semmi válasza nem volt rá.. Utána meg már hülyéskedtünk,stb. és rohadt bunkón viselkedett. Kisgyerek odament hozzá, hogy üzenni akarok vmit(hülyeségből..nem komoly), erre ő: Kit érdekel.. meg stb.. Szal örülök hogy leráztam, thx :)
2012. ápr. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!