Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok kb. milyen pasi vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HiemannMoch kérdése:

Lányok kb. milyen pasi vagyok? (10es skálán)

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Érdekelne h mit gondolhatnak rólam a lányok h milyen pasi lehetek a szemükben.

Íme tulajdonságaim:szőke haj, zöld szem , viszonylag alacsony testalkat , enyhén izmos , okos , jóképű (kisfiúsan), unalmas , jó humorérzékű , visszahúzódott , szerény.ezek a tulajdonságaim. Várom a véleményeket vagy a tippeket.

2012. ápr. 20. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

2. Az unalmas miatt. El sem tudok képzelni magam mellett egy unalmas pasit. A visszahúzódó sem túl vonzó, légy magabiztos! Mennyi az a viszonylag alacsony? Hány cm?

16/L

2012. ápr. 20. 20:54
 12/24 A kérdező kommentje:
14éves vagyok ,kb 156cm
2012. ápr. 20. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem, 14 évesen nem jóképű vagy! Maximum látszik rajtad, hogy idősebb korodban nem lesz baj a kinézeteddel, azaz "aranyos" arcod van. És biztosan fogsz még nőni...
2012. ápr. 20. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki unalmas miközben jó humora van O_O
2012. ápr. 20. 20:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Kedves "Hogy lehet valaki unalmas miközben jó humora van O_O" komment írója ezt csak példával tudnám igazolni : vagyok én ismerek sok jó viccet többieknek is teccik ,de ha valaki elkezdene neked beszélni New York építészeti stílusáról vagy más ilyen témáról sztem az lenne ez az illetőre nézve az első benyomásod h unalmas :D
2012. ápr. 20. 21:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy jó a humora valakinek nem egyenlő azzal hogy sok viccet ismer.
2012. ápr. 20. 21:09
 17/24 A kérdező kommentje:
rosszul érvelek
2012. ápr. 20. 21:12
 18/24 anonim ***** válasza:

1

Méghozzá azért, mert egy anonim oldalon próbálod értékeltetni magad, ahol bárki írhat bármilyen hülyeséget. És ír is.

2012. ápr. 20. 21:15
 19/24 anonim ***** válasza:
nem is a viccektől függ hogy valakin van-e vagy jó-e a humora..
2012. ápr. 20. 21:15
 20/24 A kérdező kommentje:
elnézést de kioktatást nem kérek csak véleményt és azt is lányoktól , Köszönöm
2012. ápr. 20. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!