Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kb. milyen pasi vagyok? (10es skálán)
Sziasztok ! Érdekelne h mit gondolhatnak rólam a lányok h milyen pasi lehetek a szemükben.
Íme tulajdonságaim:szőke haj, zöld szem , viszonylag alacsony testalkat , enyhén izmos , okos , jóképű (kisfiúsan), unalmas , jó humorérzékű , visszahúzódott , szerény.ezek a tulajdonságaim. Várom a véleményeket vagy a tippeket.
unalmas, visszahúzódott , szerény- Hát ezek nem túl imponáló paraméterek :D
Amúgy milyen az a visszahúzódott? Erről valami undi nyálkás csiga- féle jut eszembe aki a házában rejtőzködik :D És sok benne a fehérje? Vagy csak ma nem volt suli és túl sok Bear Gryllst néztem?
hát..ezt igy nem lehet megitélni, sok mindentől függ...
élőben kisugárzás..nálam ha egy kicsi dolog is zavar a másik félben, nem kezdek vele semmit, max haverságot
jó humorérzék az jó..bár nem mindegy hogy hogyan, mert van olyan aki viccein nem nevetek, de van olyan is aki nem azokon a dolgokon nevet mint én..
A visszahúzódó is ok, ha nem kell túlságosan a lánynak vezetni..dehát ez attól függ hogy kinek milyen jellem imponál, ki mit tart lényegesnek, igy nem lehet megitélni:)))
24 L
azért egy képet is tehettél volna fel...
de így látatlanban egy 8-ast adnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!