Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú msn-en beszélek vele. Mindig web kamerázni akar, de én nem hogy koptassam le? A lehető legfinomabban.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:30
1/12 anonim válasza:
Erre kitaláltak egy szót még az őskorban: nem.
2/12 anonim válasza:
nincs webcam...elfogyott..soha nem is volt :D :D :D
3/12 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen egyszerű!!! mindig izél,hogy miért nem akarok??
2012. ápr. 20. 15:33
4/12 anonim válasza:
Erre is kitaláltak egy kifejezést: nincs hozzá kedvem. Nézd, nem értem miért te akarod szarul érezni magad emiatt. Egyszerűen mondj nemet, ha erőlteti akkor pedig tiltsd le, mert nyilván nem való hozzád.
5/12 A kérdező kommentje:
és, ha megkérdezi,hogy miért nem akarok akkor mit mondjak??
2012. ápr. 20. 15:38
6/12 anonim válasza:
Az igazat. Nem tudom miért nem akarsz, de azt mondd. Vagy csak egyszerűen annyit, hogy nincs hozzá kedved.
7/12 anonim válasza:
Mindig bejön: Légy őszinte! Nem akarsz? Mondd, hogy nem akarsz. Nem szereted a kamerát. Kész. Ha verni akarja vlakire, keressen mást. Mert lássuk be, ezt akarja, ha TÉGED akarna látni, elhívna sétálni. Gondolkodj rajta!
8/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem akarsz vele webcamerázni, és ha tovább erőszakoskodik, akkor letiltod.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...:P
2012. ápr. 20. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!