Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok nagyon!?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok nagyon!?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves lány vagyok,nagyon szégyellem magam,hogy nem tudok dönteni de most kétségbe vagyok esve!Máskor határozott és maga biztos vagyok!A lényeg az,h 1,5 éve van egy barátom alapjába véve elég jól meg vagyunk,de én már hetek óta érzem felőlem valami elmúlt:(Az elején én voltam nagyon szerelmes most ő!Egyszer úgy érzem szeretem egyszer meg,h menjen már a pics...be!Kicsit ő is tehet róla,mert nem járunk sehova nem akar menni,elhanyagol csak TV,számítógép,elhagyta magát (büfög,fingik)!Nem élünk együtt,lehet másnak ezek a tényezők nem zavaróak de nekem igenis:(!A lényeg,h van egy ismim akivel nagyon jóba vagyok,annak egy nálam 2 évvel fiatalabb fia!Mostanában rengetegett telefonálunk a párom tudta nélül nem is tudja,h én így érzek próbáltam neki mondani,h menjünk valahova kicsit kimozdulni stb...de ő nem mert ő nem szeret de sehova szinte és olyan idős mint én!Na...az ismim fiával egyszer taliztunk mindaketten bejövünk egymásnak és olyan szépeket mond helyes!De!!!!120km van közöttünk,nem tudom érdemes e feladni a kapcsimat érte!Azt mondja ő mindenre hajlandó még a távkapcsolatra is,de a buktató az,h a srác azt hiszi mi már szét mentünk közbe még nem!Szeretném is meg nem is!Mindaketten dolgozunk autónk van!Szerintettek mit csináljak?Van aki távkapcsiban él?És működik?2 hét múlva szeretnék felmenni hozzá az én szüleim semmit nem tudnak:(az ővé igen ezért megyek én!Szakítsak vagy ne el menjek ugy,h barátom van és akkor tesztelem magam szeretem e ?Légyszíves segítsetek?

2009. jún. 20. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
sztem először legyetek úgy együtt egy kis titkoskapcsolatban h ne add fel a régit, aztán meglátod, nincs ebben semmi küölönös
2009. jún. 20. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Az elhanyagoláshoz annyit szint a honalját 2 hónapba egyszer borotválja,ott lent nem is!:(
2009. jún. 20. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
menj el, de az ő tudta nélkül. ha találsz nála valami női cuccot vagy valamit hagyd el. Én nem hiszek a távkapcsolatokban.
2009. jún. 20. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
a hónalját minek borotválni? Hát ott lennt meg tényleg a kopasz az izgalmas és vonzó.
2009. jún. 20. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Lődd le magad, mindenkin segítesz!
2009. jún. 20. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
éltem távkapcsolatban másfél évig (200 km), hidd el nagyon nehéz, bár valahol jó is, mert mindig csak a top formádat látja a másik. úgyhogy a dolog működőképes, mi azóta már összeköltöztünk.. különben is, túl fiatal vagy még ahhoz h ne járj el sehová a pároddal, nem kell bezárkózni ennyi idősen. menj el nyugodtan, találkozz vele, aztán dönts h mi legyen
2009. jún. 20. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
szerintem gyerekes vagy 23 éves létedre.
2009. jún. 20. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a HASZNOS választ!Megerősítettetek abban amit szerettem volna:)Köszi:)!!!
2009. jún. 22. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szakítottatok azóta? A másik sráccal mi a helyzet?
2009. aug. 21. 17:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem,megbeszéltük!
2009. nov. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!