Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
Jártam egy lányal de szakitotunk(Mert hát ö kiszeretett belölem) és utána meg probáltam egy másik lányal de már az elsö randin kiderült hogy még mindig az (ex)csajomba vok szerelmes (egész randi alatt rá gondoltam)és hát most szeretném viszaszerezni!!
2009. jún. 20. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha azóta nem szeretett vissza beléd akkor esélytelen. De próbálj neki írni, hívd el őt valahová...

Sok sikert,

L, 18

2009. jún. 20. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Annyi ilyen kérdés volt már... Persze mindet pasik tették fel... A fiúk miért nem képesek felfogni, hogy ha egy lány egyszer kiszeretett belőlük, akkor NEM LEHET visszahódítani?! Nagyon kicsi esély azért van rá, de ha rászállsz szegény csajra, írogatsz neki meg találkozni akrsz vele, akkor még jobban elriasztod magadtól. Próbáld inkább elfelejteni, és igenis randizz másokkal! Ha találsz olyan lányt, aki hozzád való, úgyis bele fogsz szeretni, és elfelejted az előzőt. Tapasztalatból beszélek.
2009. jún. 20. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem értek egyet a 2. válaszolóval! Igenis vissza lehet hódítani bárkit mindegy az, hogy pasi-e vagy csaj az illető! Javaslom ne csüngj rajta keresd majd kősbb várj pár hetet esetleg hónapot!
2009. jún. 20. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem viszont igaza van a második válaszolónak, mert ha valaki kiszeret belőled, rájön, hogy nem tud beléd szerelmes lenni, akkor fölösleges próbálkozni, csak megutál, ha folyton zaklatod!

A harmadik válaszolónak pedig : tényleg vissza lehet hódítani az exet, csak mondjuk ha nem ez az indok volt a szakításra, de aki nem szeret az kétlem, hogy még egyszer belemegy ugyan abba a kapcsolatba..

2009. jún. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!