Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 éves lány (ha megcsaljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves lány (ha megcsalják) tud akkora pofont adni hogy az ujjnyomai ottmaradjanak a fiú arcán?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gyúrj egy kicsit,aztán rajta!!! XD
2012. máj. 9. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Még mindíg jobb mintha tökön rúg..

legalább látható, hogy volt nő a közeledbe ;)

2012. máj. 9. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Tud. Én fiúként már hatévesen leosztottam egyet, mert gyerek gyomronbokszolt!:D
2012. máj. 20. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Tud. Csak épp a) ilyen disznóra nem éri meg ennyi erőt pazarolni b) semmi joga hozzá (szituációnak megfelelő választ kérjük aláhúzni).

Egy pofon amúgy nőtől bizonyos helyzetekben elmegy. Sőt, én azt mondom, hogy ezek a manapság flangáló nádszál fiúcskák is simán lepofozhatnak valakit, nőt is. Ütni-rúgni-verni az más, meg akkorát adni, hogy a feje lerepül valakinek (azért átlagban a férfiak erősebbek még mindig a nőknél, ezért nem verhet férfi nőt alapjáraton.)

2012. máj. 20. 09:55
 15/16 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki, az a biztos....különben is ami nem öl meg az megerősít XDD
2012. máj. 20. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem túl sok szappanoperát nézel kislány
2012. máj. 20. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!