Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel sikerülne hogy ne így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel sikerülne hogy ne így legyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés

z van hogy beduzzogott apasim..mert hülyült velem..és rosszul esett nekem..olyat mondott..ami nekem nem esett jól,és megmondtam neki.és beduzzogott..hogy csak hülyülni akart velem.. de tudom..énis hogy csak hülyült,csak memgmondtam neki..és rosszul esett neki..merthogy csak hülyült mit csin??:(

puszilgassam..odabujjak..vagy mit?? hogy érezze h nem vettem komolyan..mert tényleg nem csak nah..

2009. jún. 20. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az elso 15:02 es meg 15:07-es vagyok.

A leirtak alapjan a baratod egy idiota.

Lehulyezni, lebarmozni teged, mert nem talalta jonak az otleted...Ur Isten......ez nagyon csunya volt tole.

Es szerintem nem volt vicc, csak azert mondta, hogy viccelt, hogy kiszedje magat, mert lehet rajott milyen egy hitvany mutuj volt, vagy lehet nem is jott ra...

En a helyedben hagynam a fenebe, tenyleg nincs oka duzzogni. Te vagy az akinek joga van ahhoz hogy meg legyen haragudva.

Az ilyen idiota parasztokkal pedig, mint a baratod, nem kell foglalkozni, mert nem kepesek tisztelni egy not. Hiaba szereted, ha nem tud normalisan viselkedni. Csak nem fogok elturni, hogy ugy kezeljen mint egy rongyot!

Legyen eszed!

2009. jún. 20. 15:57
 12/17 anonim ***** válasza:

De szép is az élet ékezetek nélkül...:S basszus, miért nem használják egyesek(???), és tényleg nem lehet érteni amit írsz, mert ugyan azt a mondatot írod le 3x egymás után, csak másképp...Ha nem tudom értelmezni hogy segítsek?? Nem a kiolvasással van a baj, hanem az írással, nem akarlak bántani, de nyugodj meg, szedd össze magad, és írd le értelmesen, ne siess..Amúgy meg tényleg ő a hülye, ha a barátnőjét lehülyézi, és nincs olyan, hogy csak vicc volt, a haverjaival beszéljen így, ne egy nővel, és főleg ne a barátnőjével! Ezt ne engedd meg neki!

Amúgy a kommentekből kiderült mi a probléma

2009. jún. 20. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Azert nem irtam ekezetekkel, mert nem magyar a billentyuzetem, ha meg atallitom a programot magyarra, csomo ideig eltart mig megirom amit szukseges, de olykor azert hasznalom, csak most eppen nincs kedvem hozza, kepzeld...

Sajnalom, ha tul nagy szellemi megeroltetest jelentett elolvasni szamodra ekezetek nelkul, de ami ami jobban kene erdekeljen, az a kerdezo helyzete, es nem mas hozzaszollasa.

2009. jún. 20. 18:57
 14/17 A kérdező kommentje:

holnap megyek hozzáá..megbeszéljük a dolgokat..ha nem érzem h igazából mondja vagy ilyesmi.otthagyom..

nagyon szépen köszönöm..areeek vagytok..:)

am bocsi..csak ideges vagyok.. és nemtudom rendesen leírni..:S

2009. jún. 20. 21:06
 15/17 A kérdező kommentje:
am meg igen..nem az ékezetek..mert igy is lehet segíteni..ékezettel ékezet nélkül..mind1 hgy írja.:)
2009. jún. 20. 21:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól van na, bocsánat, de vannak néhányan, akik lusták használni az ékezetes betűket.amúgy meg a kérdezőnek is válaszoltam, de úgy látom elfogyott a kitartás, hogy addig elolvasd..
2009. jún. 20. 23:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem fogyott el a kitartásom, elolvastam végig,de jobb lett volna, ha csak vele foglalkoztál volna.

Látom a pofátlankodást semmiképp sem akarod abbahagyni.

2009. jún. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!