Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel sikerülne hogy ne így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel sikerülne hogy ne így legyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés

z van hogy beduzzogott apasim..mert hülyült velem..és rosszul esett nekem..olyat mondott..ami nekem nem esett jól,és megmondtam neki.és beduzzogott..hogy csak hülyülni akart velem.. de tudom..énis hogy csak hülyült,csak memgmondtam neki..és rosszul esett neki..merthogy csak hülyült mit csin??:(

puszilgassam..odabujjak..vagy mit?? hogy érezze h nem vettem komolyan..mert tényleg nem csak nah..

2009. jún. 20. 14:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Tanulj meg helyesen irni,mert alig lehet kibogózni,hogy mit akarsz!!!!!!!!
2009. jún. 20. 14:55
 2/17 A kérdező kommentje:

nem nyelvtanórán vagy..:S:S

ha nemtod kiolvasni..nem is kell írnod..mert minek..ha ugysem tudsz segíteni..akkor kössz..nemkell..:S:S

2009. jún. 20. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
talán nem kellene óvodás módjára bedúzzogni...akkor duzzogj ha van okod rá és ne játzd meg magad..ennyih jah és tényleg tanulj írni
2009. jún. 20. 14:58
 4/17 A kérdező kommentje:

(Y) ennyi..:S

am meg 2szót rontottam el..jajj..:S

de azért köszönöm

2009. jún. 20. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne viselkedj ovis módra!!

Dumáld meg vele,és jókedvel nevess felé!

És tényleg irhatnál olvashatóbban:)

2009. jún. 20. 15:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a baratodnak semmi oka nincs arra, hogy duzzogjon, te voltal megsertve nem o.

Es nem ertem miert kell duzzogjon, azert mert megmondtad neki, hogy teged a megjegyzese zavart, meg ha vicc is volt. Bocsanatot kellett volna kerjen es nem bunko modra beduzzogjon. Nem neked kene tornod a fejed, hogy mit tehetsz ahhoz, hogy a helyzet javuljon, hanem o.

Aaaaahhh...sok bunko majom....utalom oket.

Mivel sertett meg?

2009. jún. 20. 15:02
 7/17 anonim ***** válasza:
mondd szépen el neki,hogy bocsi drágám,nem akartam felfújni vagy ilyesmi. Aztán bújj hozzá,kényeztesd kicsit.
2009. jún. 20. 15:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem ertitek hogy a lany volt megsertve?

A srac kene probalkozzon, hogy ujbol a kedvebe jarjon.

Kerdezo: Hagyd a fenebe duzzogjon csak magaban mig megelegeli, nem erdemel figyelmet.

Te menjel hozza bekulni, meg babusgatni miutan megsertett? Fraszt!

Egy nohoz erzekenyebben kell viszonyulni, nem artana ha ezt megtanulna!

2009. jún. 20. 15:07
 9/17 A kérdező kommentje:

15:00: okéés..de miért lennék ovis??:) am jójó..érthetőebben írok majd.:)

15:02-: hát az ugy vol h segíteni akartam neki és mondtam egy 5letet..éshát rossz volt..mert neki nem jött be..de lehet h igaza volt..és mondta h ne lefgyek hülye meg barom meg ilyesmi..

És mondtam neki h köszönöm..arivagy h ilyet irtál meg stb..és beduzzogott h. nem komolyan gondolta.és hogy már viccelni sem lehet??

Tegnap dummoltunk telón..és ugyköszönt el h légyjó.cső.. ma meg,, szia cica..légyjó..puszi..szeretlek” ..:-) imádni imádom..mert volt már ilyen..és nah.. de most nagyon rossz a kedve..és azért..lehet.. tudjátok” mindig azt bántjuk akit a legjobban szeretünk” :)

Másik 15:02-es: szerintem is.. igy kéneee..:) vagyis köszönööööm..:)

2009. jún. 20. 15:12
 10/17 A kérdező kommentje:
15:07-es..:) köszönöm neked isss.. de viszont.. nagyon rossz a kedve.mert 1 kis galiba van.. szal. nemtudom mi tévő legyek.. de neked is nagyon szépen köszönöm..:)
2009. jún. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!