Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek a szerelemért?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy a szerelem nem múlik HA teszünk érte.4 éve van barátom,nagyon szeretem.Szerelem már RÉg nincs...viszont szeretném érezni a pillangókat a gyomromba,szeretném,hogy hevesen dobogjon a szivem amikor meglátom.Mindez hogyan lehetséges?Kiránduljunk,sétáljunk,moziba járjunk,vacsizzunk,főzzünk,legyünk türelmesek,a szexben is legyenek változatosságok,legyünk toleránsak,megértőek,kitartóak,szenvedélyesek...na jah.És mindezt,hogyan ha már elmúlt az a lángolás???Mert oké,én szeretm őt de vágynék ezekre a dolgokra ÉS NEM MÁSSAL,hanem vele.Nah?Szóval?
2009. jún. 20. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem olyasmi amit nem lehet erőltetni... Ne is próbálj rajta, mert talán csak rontasz a helyzeten... Barátod hogy érez irtántad? Ő sem szerelmes?
2009. jún. 20. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
nem...:s
2009. jún. 20. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha barátod se szerelmes már hanem csak szeret akkor ilyeneket ne várj tőle.Néha én is így érzem a párommal pedig nálunk van egy közös gyerek is.Nekem ezért nehezebb lépnem.Szerintem keresned kéne egy olyan fiút akiben ezt mind megtalálhatnád.Ha erőlteted ezeket a dolgokat akkor csak rosszabb lesz.4 év tudom sok ídő és nehéz is tovább lépni,de ha te vágysz a törődésre akkor keress mást!
2009. jún. 20. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
A szerelem átalakul szeretetté és ez az az érzés ami összeköt két embert évtizedeken át.Nálunk sincs már szerelem.Pillangó a gyomorban vagy heves szívdobogás.Hisz ez azért van mert még nem ismeret a párod és nem tudhatod milyen új dologgal lep meg amit még nem vettél észre rajta.Ennyi év után már teljesen kiismertétek egymást és ezért nincs az az érzés szerintem.De jó mikor hozzábújsz és ha csókot ad.Ez mid annak a jele,hogy szeret csak a tűz kisebb fokozaton ég.
2009. jún. 20. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:)

Még annyit,hogy hiába kezdesz új kapcsolatot a pillangó érzés és a szívdobogás annál is csak egy ideig tart.Szerintem nem éri meg másikat keresni,hogy eg évig ujra érezd ezeket.Hisz szereted a párod!

2009. jún. 20. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
igen..szeretem de hát az az iagzság,hogy már a csók sem olya.ááá minden el van b@szva :s ő is szeret csak félek hogy vége lesz.
2009. jún. 20. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kicsit más véleményen vagyok. Szerintem a szerelem az szerelem. Több mint 5 évig voltam együtt a pasimmal, végül egy másik nő miatt mentünk szét. De én az elejétől a végéig ugyanúgy halál szerelmes voltam. 4 évet együtt is éltünk. Ugyhogy én szeretném azt hinni hogy nem múlik csak úgy el a dolog. De tenni ellene szerintem sem sokat tudsz.. sajnos.
2009. jún. 20. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ami nálunk működik:

Szakadjatok el a hétköznapoktól! Sokan ott rontják el hogy bár eljárnak ide-oda de ezek a megszokott helyek és ráadásul ugyanúgy a hétköznapokról beszélnek. Emlékezz vissza. hogy mibe/kibe lettél szerelemes, hogy Ő kibe/mibe lett szerelemes. Próbáljatok ki új elfoglaltságokat, új éttermeket, kiránduljatok új helyekre az országban vagy külföldön, tanuljatok meg táncolni együtt.

Ha az ember nem tesz ellene egy kapcsolat sablonossá válik és hamar ellaposodik.

"Kiránduljunk,sétáljunk,moziba járjunk,vacsizzunk,főzzünk,legyünk türelmesek,a szexben is legyenek változatosságok,legyünk toleránsak,megértőek,kitartóak,szenvedélyesek...na jah.És mindezt,hogyan ha már elmúlt az a lángolás???"

Ha elmúlt a lángolás ezeket a dolgokat miért nem lehet csinálni?? Sokkal könnyebb ezeket JÓL csinálni ha már ismered a párod.

2009. jún. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!