Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2012-ben csak a gonosz egóista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012-ben csak a gonosz egóista férfiaknak van párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Ha az életben eddig elhitették velem, hogy nyomorék vagyok akkor már nincs semmi reményem párkapcsolatra?
2012. ápr. 18. 18:24
1 2
 11/15 ASOT ***** válasza:

ez kicsit olyan, mintha az egyik legsz@rabb környezetben élnél!

nem gondoltál még arra, hogy máshová költözz? Elég se-ggfej emberek lakhatnak a környékeden!

30 évesen nem késő változtatni!

Sőt sosem az!

2012. ápr. 18. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolzs, hogyha erősebbek vertek meg, akkor annak egy megoldása van:

Legyél te az erősebb.

??

2012. ápr. 18. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, én sem a legjobb környékről származom. Pesti vagyok, de egy átlag diszkóba bemenni csajozni... Rögtön odajött az ősember (vagy inkább majomra hasonlított), hogy vegyek vissza.

Mivel jó környéken lakom, megkértem a roma haverjaimat, hogy vigyenek magukkal bulizni.(Nem az a lényeg, hogy roma, hanem hogy ne köss belém mert elvérzel a sarkon arcok legyenek).

Lehet hülyén hangzik, de életemben nem csajoztam olyan biztonságérzettel egy tök idegen helyen mint akkor.

Látták, hogy velük vagyok. Látták, hogy egy klikkben vagyunk. És ez általában azt jelenti, hogy ha belém kötnek, akkor nekik is fogja csípni a szemüket.

Egyedül olyan helyen, ahol senkit sem ismerek, és tudom, hogy vannak körülöttem ilyen arcok, akik hasonló emberektől félnek... inkább kihagyom köszönöm.

Ezt is csak azért csináltam meg, (nem csináltam rendszert belőle) hogy átérezhessem, hogy semmi félelem nélkül tudok bulizni, mert tudom, hogy aki belém köt, az húzza a rövidebbet.

2012. ápr. 20. 02:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Belém még nem kötöttek diszkóban. sem amikor 55kiló voltam, sem most 87 kilóval és tudtam csajozni ugyanúgy.

Más kérdés, hogy vagy 2 éve be nem teszem a lábamat az ilyen szenny helyekre, mint a diszkók :))

2012. ápr. 20. 23:22
 15/15 anonim válasza:

Napirai11 válasza:

Kedves Kérdező!

Ennek 2012-höz semmi köze sincs.

Megoldáshoz vezető lépések:

. Gondolkodj pozitívabban.

2. Találd meg Istent, és ő segíteni fog téged mindenben.

Írj privit, és adok iránytűt ahhoz, hogy megtalálhasd Istent.

Üdv: Napirai

2012. ápr. 22. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!