Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek a csajnak? (lent)
Figyelt kérdés
Első találkozásnál is már nagyon nézegetett, majd később mikor kettesben voltunk ölelgetni kezdett.Később mikor hazament(hazakísértem) barátnője az első nap megkérdezte bejövök-e neki csak nevetett..a második nap mikor megint megkérdezte akkor se mondott konkrétat csak hogy helyes,jófej,kedves,vicces..vagyok. Ebből még mindig nem sikerült leszűrnöm lehet én vagyok a vak de pls help me:)2012. ápr. 18. 11:22
1/6 anonim válasza:
Hívd el randizni abból minden kiderül. A jeleket, a viselkedését te érzed, te látod. Ha a 100%-ra vársz, hogy csak akkor hívod el, ha tetszel neki, akkor elég kevés lehetőséget fogsz erre találni. Tudom, hogy az ember fél a visszautasítástól, de ha meg nem lépsz, akkor sose haladsz előre.
28/n
2/6 anonim válasza:
Igen. Kettesben vagytok, elkezd ölelgetni, jóhogy.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszotok. Akkor lépni fogok.
2012. ápr. 18. 11:54
4/6 anonim válasza:
Lányoknál soha semmiből nem tudhatod egyértelműen, h bejössz-e neki. Még abból se, ha elmegy veled randira, és abból se, ha szerelmet vall.
5/6 anonim válasza:
Tetszel neki tuti:)Mindenképp lépj!Ne legyél besz*ri!Hajrá és sok sikert:)
24N
6/6 A kérdező kommentje:
12:31- Nah ez az látod..de adok a lányok véleményére és megpróbálom
12:38 Értem és köszi!
2012. ápr. 18. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!