Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszadszorra való szakításkor elhinnéd hogy már ez tényleg a végleges?
barátommal szakítottam kb 25 hónap után, de ezen idő alatt már kb. 20x megtettem. Legfőképp a figyelem hiánya miatt, de vagy ő vagy én kerestük a másikat mert azt hittem változik majd, de nem így lett.
Habár volt sok mosolyszünet, komolyabb szakítás hangvételű beszélgetés mindig összejöttünk, de legutóbb 4 napja elmondtam hogy nem megy nekem tovább legyen vége.
Ilyen határozott talán még nem voltam egyszer sem. Szerintetek tényleg elhitte, felfogta hogy ez végleges? (nem mondott a beszédemre semmit)
A legtöbb idő amit nem beszéltünk ez idő alatt 1 hónap volt, de volt hogy 1-2 hét vagy pár nap. Elhatároztam ezt, hiányzik, de tudom úgy se változna.
Nem feltétlen törvényszerű az, hogy nem változik meg. Bár ha 1 hónapos beszédszünet után nem ment, valószínűleg most sem fog.
Biztos keresni fog még, de ne dőlj be neki.
Nem olvastam végig, túl lusta voltam hozzá, hogy mit írtak.
De biztos van aki hasonló véleményen van mint én ha nem is írta le.
Úgy gondolom, hogy alapjáraton szakítani hülyeség volt úgy többször is, hogy utána visszafogadtad. Én a párkapcsolataimban eddig azt az oldalt erősítettem /és szerintem így helyes/, hogy ha valami problémánk van beszéljük meg, oldjuk meg. De semmiképp ne menjünk szünetre mert akkor az már nem ugyanaz lesz. Ha nem bírjuk megoldani akkor szakítsunk de semmikép se szüneteljük.
Tehát ha legközelebb próbálkozik hagyd rá. Mert nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!