Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszadszorra való szakításkor elhinnéd hogy már ez
tényleg a végleges?
Figyelt kérdés
barátommal szakítottam kb 25 hónap után, de ezen idő alatt már kb. 20x megtettem. Legfőképp a figyelem hiánya miatt, de vagy ő vagy én kerestük a másikat mert azt hittem változik majd, de nem így lett.
Habár volt sok mosolyszünet, komolyabb szakítás hangvételű beszélgetés mindig összejöttünk, de legutóbb 4 napja elmondtam hogy nem megy nekem tovább legyen vége.
Ilyen határozott talán még nem voltam egyszer sem. Szerintetek tényleg elhitte, felfogta hogy ez végleges? (nem mondott a beszédemre semmit)
A legtöbb idő amit nem beszéltünk ez idő alatt 1 hónap volt, de volt hogy 1-2 hét vagy pár nap. Elhatároztam ezt, hiányzik, de tudom úgy se változna.
Egyáltalán nem biztos, hogy a huszadik után ezt a huszonegyedik szakítást komolyan vette. Miért is tenné ? Hiszem mindig benne voltál, hogy újra kezdjétek, akár Te szakítottál előtte, akár ő.
Neked kell változnod. Határozottan a sarkadra állnod és kibírnod, hogy ne találkozz, ne beszélgess vele. Ez talán észhez térítene Téged és őt is.
Ennek így tényleg semmi értelme, csak kínozzátok egymást és raboljátok a drága időt.
2012. ápr. 18. 10:44
2/15 anonim válasza:
amennyiben továbbra is határozottan ellenállsz, előbb-utóbb elhiszi majd, hogy tényleg vége, de ehhez az kell, hogy egyértelműen nemleges jeleket küldj, a "nem is tudom", " talán" ez esetben nem megfelelő.
2012. ápr. 18. 10:45
3/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy el fogja hinni,majd csak akkor amikor múlik az idő,és látja rajtad hogy ez már tényleg végleges döntés.
4/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert eddig nem voltam határozott most meg elég komolyan elmondtam hogy nem kapok elég figyelmet amire vágyom és nem megy, vége.
5/15 A kérdező kommentje:
Én nem fogom keresni, de szerintem ő sem már.
2012. ápr. 18. 10:46
6/15 A kérdező kommentje:
ha keresne akkor is kiállok emellett
2012. ápr. 18. 10:46
7/15 anonim válasza:
Háát, titeket nem ismerlek, de az én környezetemben 2olyan pár is van, akik lényegében heti rendszerességgel szakítanak egymással, és már nem egyszer hallottam, hogy ez volt az utolsó és nincs tovább, de jelenlej is együtt van mind a kettő, szóval fura dolog ez.
2012. ápr. 18. 10:53
8/15 anonim válasza:
Előbb-utóbb elhiszi. Valószínű, hogy azonnal nem hitte el, majd ahogy telik az idő, úgy esik le neki is...
2012. ápr. 18. 10:58
9/15 anonim válasza:
Ez tipikusan az az eset, amikor valaki túl sokszor kiált farkas után (ismered a példázatot, gondolom, nem kell elmagyarázni...) és egy idő után már nem lehet komolyan venni. Nem hiszem, hogy komolyan fogja venni, hiszen eddig is minden alkalommal segget csináltál a szádból. Ha valakivel szakítunk, akkor azt alaposan átgondoljuk és a szó szoros értelmében lezárunk vele mindenféle kontaktot.
2012. ápr. 18. 11:01
10/15 A kérdező kommentje:
tudom h segget csináltam párszor a számból ezért kérdeztem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!