Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Pedig tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Pedig tényleg szeret!

Figyelt kérdés
Barátommal párnapja elmentünk csak úgy sétálni.. aztán leültünk egy padra és elkezdtünk dumálni.Már eltelt jó sok idő, amikor piszkálni kezdtem az arcát.. de nem durván hanem olyan kis aranyosan.. szal remélem tudjátok mire gondolok..fülét piszkáltam haját stb.. mondta álljak le elég ideges volt..mondom oké leálltam.. aztán fél óra múlva megint újrakezdődött, és akkora pofont kaptam, hogy a fülem is csengett..pedig én semmi fájdalmat nem okoztam neki.. olyan is volt már, hogy néha csúnyát mondott rám régebben és akkor tényleg picit rácsaptam az arcára, hogy velem ne beszéljen így h csicska stb.. erre visszapofozott/visszaütött ahol ért.. aztán a pofon után elindultam haza persze tiszta idegesen.. és futott utánam, hogy nem akarta meg hogy nagyon imád, ne haragudjak rá stb..miért ilyenek a pasik??miért borul el az agyuk??mit kéne tennem most?:S
2009. jún. 19. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez a duzzogj be-dolog... Ez egy baromi nagy hülyeség, és semmi értelme. Már bocs, de értelmes ember nem "beduzzog", hanem döntést hoz, és nem úgy viselkedik, mint egy tízéves.
2009. jún. 19. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
szereted, értjük.de ő nem szeret,mert ver.jobban tennéd ha elküldenéd.
2009. jún. 19. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha már a tinik is hagyják hogy megüsse őket a pasijuk, miért csodálkozik a világ hogy nők élnek olyan párkapcsolatokban ahol rendszeresen bántalmazza őket a férjük/párjuk.

"Mer a Béla azért rendes ember, mer csak akkor ver meg amikor italozik." - könyörgöm.

Legyen eszed, aki egy nőt megüt nem igazi pasi, hagyd ott és találsz ezerszer külömbet.

2009. jún. 19. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

Ne hagyd ott!

MERT:

-akkor pár év múlva élhetnél félelemben a férjed mellett, aki csak ha nem tetszik neki ahogy ránézel megver, kiveri a fogaidat, kitépi a hajadat, kiabál veled és a gyerekeitekkel, megveri őket, megaláz téged, eltöri a kezed, ha neki úgy tetszik, vagy nem ízlik a vacsora..stb, stb..

-lehetnél te is a házastársuktól megalázott nők klubjának egy tagja,

-menekülhetnél az alkoholba,

-a gyerekeitek bekerülhetnének állami gondozásba valami intézetbe,

-rászokhatnátok játékgépekre, eljátszhatnátok a házatokat, és minden vagyonotokat, és mehetnétek a híd alá, jajj, de persze csakis EGYÜTT, mert ugye ti SZERETITEK EGYMÁST, és néha az a "kis vita" igazán megbocsátható, nemde??!!

..jujj, de jó is lenne!!És amikor majd egy reggel a hullaszállítók bepakolnak a fekete zsákba lenne időd gondolkodni, hogy megérte-e szeretni ezt az embert??...

Az agresszív embereket nem lehet megváltoztatni, a vérükben van, ezt tanulták otthon...nem tudod megváltoztatni, valahol mindig elő fog jönni..

Remélem elég szemléletesen írtam le,ahhoz, hogy most tudd, hogy mi a helyes döntés!

2009. jún. 19. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
ja, igen:22l
2009. jún. 19. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Hiába szereted nagyon, sajnos aki fizikai erőszakot követ el egy nő ellen, márpedig egy erős pofon fizikai erőszak, akkor az sokszor eljátssza ezt még...hiába ígéri az ellenkezőjét...ugyanez az alkoholizmussal stb...vegyél erőt magadon, ha nem akarod, hogy ez később a boldogságodba kerüljön...és tényleg jó szándékból mondtam amit mondtam! Remélem tudtam segíteni!
2009. jún. 19. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:
mutassa ki másképp a szeretetét. Legyen akár mennyire jóképű, ügyes, intelligens ember, ha egy nőhöz üt úgyis csak egy gyáva semmire kellő alak marad. Sztem jól gondold meg, mert ma egy pofon, holnap már kékre ver.
2009. jún. 19. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!