Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrég óta vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég óta vagyok együtt a párommal. Mindíg írja és mondja h nagyon hiányzom neki pedig min den nap találkozunk. Szeret?

Figyelt kérdés
tudom ezt ti nem tudhatjátok csak ő,de azért mégis érdekelne a véleményetek,főleg pasiké,hogy ha ilyet mondtok a barátnőtöknek h hiányzik nagyon akkor már éreztek iránta valamit?amikor együtt vagyunk folyamatosan ölelget és csókolgat.
2011. júl. 12. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
csak d*gni akar :D
2011. júl. 12. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondani bármit lehet... :)

A tettek számítanak igazán... és az, hogy amikor a szemeibe nézel, mit látsz...

22/F

2011. júl. 12. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:
a szemeiben őszinteséget látok,és törődést,és hogy komolyan mondja amit mond.és nagyon sokat törődik velem.nagyon kedves.nekem van egy gyerekem,és vele is már az első naptól nagyon jól kijön.
2011. júl. 12. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg endorfinfüggő, természetes állapot. Az a bizonyos rózsaszín köd. Pár hét/hónap múlva jobban értékelhető lesz a szituáció, de addig is örüljetek egymás társaságának, erről szól az egész.
2011. júl. 12. 20:00
 5/5 Dottorre ***** válasza:

Egy olyan kérdést tettél fel, amire igazából csak neked kéne tudnoda választ. Hogy őszintén mondja -e , vagy sem.

Simán lehet, hogy hiányzol neki így is. Ha az ember szerelmes, minden percet szeretnél vele tölteni (azt a párat kivéve, amikor haverokkal vagy, vagy magányra van szükséged). Ha már elmegy 5méterre tőled, akkor rosszul érzed magad, hogy nincs a karjaidban... ez a szerelem az én olvasatomban. Tehát magadnak tedd fel a kérdést.. Szeret?

2011. júl. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!