Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez barátság vagy kedvel?
Pár hónapja beszélgetek naponta egy lánnyal. Egyszer szóbajött egy másik fiú aki bámulja/szemezget vele, és őt egy kicsit régebbről imeri mint engem . Kérdezte a véleményemet , de erre nem tudtam mit mondani. Sokszor kéri a segítségem és a tancsácsom .
Kb. hetente kapok tőle valamilyen ajádékot.(Persze ezt, én is viszonzom .) Együtt nézünk hetente valamilyen filmet. És már említette hogy jönne velem sétálni valahova.
Ez mit jelent? próbál közeledni vagy csak barátkozik?
18/F
Előre is Köszönöm a válaszokat :D
Sétálj vele azt megtudod.
Lehet még mindkettő.
Szerintem két lehetőség van:
1. Téged csak barátnak tekint, viszont veled akarja féltékennyé tenni azt a másikat.
2. Téged akar féltékennyé tenni azzal, hogy a másikról mesél, mert közben meg beléd van zúgva, vagy kedvel, ha neked így jobban tetszik.
Menj el vele sétálni, vagy akárhova, és próbálj finoman tapogatózni, közeledni, úgyis kiderül, hogy tőled akar-e valamit, vagy attól a másiktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!