Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság férfi és nő között?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jól kijövünk, de mégis barátok maradtunk, mert nagy köztünk a távolság. Ő beleszeretett másba, akivel nem tud összejönni, emiatt nagyon padlón volt mostanában. És mivel mi barátok maradtunk, továbbra is beszélünk egymással. Viszont facebookon lájkolja az idézeteimet, verseimet. Néha olyanokat mond, amiből nekem az jön le, hogy örülne, ha több is lehetne köztünk. Most nem tudom, hogy tényleg így van-e, vagy csak azért, mert azzal a lánnyal nem tud összejönni. Privátban leírom részletesebben, ha kell. Köszi, ha segít valaki.2012. ápr. 16. 22:53
1/10 anonim válasza:
Simán van. Nekemis van több lány barátom.
16/f
2/10 A kérdező kommentje:
És ilyenkor szoktál olyanokat mondani, mintha többet szeretnél?
Az is lehet, hogy én értem félre, de ez... szerintem több. Olyat mondott, amiből azt lehetne leszűrni, hogy még mindig úgy szeret, de a végén hozzátette, hogy mert jó barátok vagyunk. :) De szeritnem csak azért, mert én kértem, hogy barátok legyünk, és emiatt tette oda a mondandója végére.
Szóval, srácok, ilyet írnátok a "csak" barátotoknak?
2012. ápr. 16. 23:02
3/10 anonim válasza:
Igen ha tobbet szeretnek , akkor ilyeneket irnak ; es hogyha tudom hogy az a valaki, a "csak barat" az igazi, soha nem adnam fel
4/10 anonim válasza:
Egyébként nő és férfi között nincs igazi barátság az egyik fél mindig többet akar vagy érdek barátság.
5/10 anonim válasza:
Utolsó nem értek veled egyet. Nekem van egy fiú barátom, és egyikünk sem akar többet a másiknál ;) Amúgy nagyon félre érthető ez kedves kérdező...
6/10 A kérdező kommentje:
A harmadik kicsit beletrafált. :S Kölcsönösen így éreztük, hogy egymásra találtunk, mondta is, meg néha most is mondja, hogy én vagyok az "igazi". De gondoltam, hogyha már mással is össze akart jönni, akkor tényleg csak barátok vagyunk. Egyébként úgy vettem észre (lehet, hogy csak félreértettem), hogy féltékennyé akart tenni egy kicsit, amikor mondtam neki, hogy csak barátok lehetünk.
2012. ápr. 16. 23:41
7/10 anonim válasza:
Nem létezik fiú lány barátság. Már akkor megdől ez az egész, amikor az egyik fél egy kicsit is többet kezd érezni. Lehet, hogy csak pár másodpercig érez többet, de az úgy már nem barátság...És fogadni mernék akármibe, hogy minden helyzetben fenn áll ez.
8/10 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy volt egy fiú barátom.. Hittem benne.. Aztán kiderült, hogy szerelmes belém.. -.- A barátságunk is elromlott..
De azért biztos vannak kivételek. :)
9/10 anonim válasza:
Utolsotol kerdeznem:
Miert romlott el baratsagotok miutan megtudtad hogy szerelmes?
10/10 anonim válasza:
Hát mert miután fény derült erre a dologra, én már nem igazán tudtam úgy lenni vele, mint azelőtt.. Így már tudtam, hogy szerelmes belém, és, hogy nem úgy néz rám, mint egy barátra... Meg hát elég rendesen nyomult is, kezdett már kissé zavaró lenni.. Megbántani nem akartam, de akkoriban jöttem össze mostani párommal, és ez láthatóan zavarta őt, egyre kevesebbek lettek a találkozások számai, olyannyira, hogy a végén még se msnen, se facebookon nem beszéltünk már.. Múltkor itt volt a városba ahol lakom, és még köszönni se köszönt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!