Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Párom eddig az összes exét megcsalta, de állítja, engem nem fog. Többi lent.
Ő mesélt el nekem mindent, ha nem mondja el, nem tudnék róla, ez biztos. Igaz, a legutóbbi kapcsolatában maximum csókig és flörtig jutott megcsalás címén, de nekem már ez is sok. Főleg, mivel ez számtalanszor megtörtént. Ez egy 7 éves kapcsolat volt, amiben 5 évig hűséges volt. Azt mondja, kihűlt a kapcsolat, de mégsem tudott/akart kilépni belőle.
Most azt állítja, hogy megnyugodott, felnőtt, nem akarja még egyszer ugyanazokat a hibákat elkövetni, és velem nem tenné ezt. Ha nem stimmel valami köztünk, elém áll, és megbeszéljük. 27 éves egyébként most.
Létezik, hogy mindenkivel megcsinálta, és én leszek a kivétel? Szeretnék hinni neki, de elég szkeptikus vagyok... Férfiak véleménye is nagyon érdekel!
Én nem hiszem el hogy ilyen van szerintem előbb utóbb megtörténik a csalás, lehet 3év múlva de akár 10 év is eltelhet.
De mindenkinek maga kell eldönteni mit hisz el a másiknak.....
Nem tudnám meg, ha nem mondta volna el, ez 100 %. Ami miatt azt gondolom, hogy hihetek neki, az az, hogy az előző kapcsolatában is csak azután történt ez, hogy már nem működött a dolog köztük. Azt mondta, ezt még egyszer nem csinálja, megtanulta, hogy ha valami nem működik, akkor abból minél előbb ki kell lépnie.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :) És persze a nem megnyugtatóakat is, minden oldal érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!