Ha párom minden korábbi partnerét megcsalta és számtalan futó kalandja volt, mégis miért kellene, elhinnem, hogy engem nem csalna meg?!
Nagyon is racionális embernek tartom magam. És nehezemre esik elhinni, hogy engem nem csalna meg, ugyanis arra a kérdésemre, hogy a korábbi kapcsolataiban miért lépett félre az volt a válasz, hogy már nem szerette őket! De köztünk is lehet olyan, hogy azt érzi már nem szeret. És számomra úgy korrekt, hogy ha már nem szeretek valakit szakítok, nem pedig megcsalom. Főleg nálam aki soha nem csaltam meg senkit. Ezért is érint érzékenyen a téma és ez az állandó konfliktus forrásunk.
Mit gondoltok?
Kérd meg, hogyha már nem szeret, akkor szakítsatok, aztán összefeküdhet, akivel jól esik.
Amúgy meg nem tudhatod sehonnan, de ha nem tudsz megíbzni benne vagy állandóan ezen rágódsz, be fogsz kattanni a végén, annyit veszekedtek.
Én mindenkit "megcsaltam" tizenévesen. Jó mondjuk, a "komoly" "párkapcsolatok" meg megcsalások mibenlétéről lehetne vitatkozni, de a szó szoros értelmében ez volt.
Aztán most négy éve van egy párom, és mindig van lehetőségem is, sok is, de sose csaltam meg. Egyszerűen őt tényleg szeretem és nem látom értelmét.
Nyilván, ha már felnőtt ember rendes kapcsolatairól van szó, és tényleg igazi titkos viszonyokról meg egy éjszakás menetekről, amiről a másik nem tudott, akkor én sem nagyon tudnám elhinni a dolgokat, de ha mondjuk tizenévesen csókolózott mással kategória, akkor azzal nem foglalkoznék.
A szerelem elmúlik. De azért megcsalni valakit mert nem szereti? Duma.
Majd ha egy-két év múlva beléd se lesz szerelmes téged is megcsal. Undorító kifogás ez arra, hogymiért használta ki azokat a nőket, akik közé a közeljövőben magadat is besorolhatod. Az jó volt, hogy valaki, főz-mos-takarít rá, de mással is lehet kufircolni. Ha ennek a pasinak lenne gerince, inkább szakítana, mintsem félrekefélne. Aljas csúszómászó az ilyen!
Szia!
Olyan pasit nehez találni aki nem csalja meg a másikat.
csak ugye a felesége azt hiszi hogy dolgozik,miközben mással hetyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!