Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha párom minden korábbi...

Ha párom minden korábbi partnerét megcsalta és számtalan futó kalandja volt, mégis miért kellene, elhinnem, hogy engem nem csalna meg?!

Figyelt kérdés

Nagyon is racionális embernek tartom magam. És nehezemre esik elhinni, hogy engem nem csalna meg, ugyanis arra a kérdésemre, hogy a korábbi kapcsolataiban miért lépett félre az volt a válasz, hogy már nem szerette őket! De köztünk is lehet olyan, hogy azt érzi már nem szeret. És számomra úgy korrekt, hogy ha már nem szeretek valakit szakítok, nem pedig megcsalom. Főleg nálam aki soha nem csaltam meg senkit. Ezért is érint érzékenyen a téma és ez az állandó konfliktus forrásunk.

Mit gondoltok?

2012. márc. 16. 00:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Én ilyen típus voltam, mint a párod (nő vagyok). Elég undorítóan viselkedtem sokszor, tisztában vagyok vele. Titkolózás, megcsalás, egyiknél ébredtem, kikísért a buszhoz, a másik várt a végállomáson stb.

Aztán megismertem a mostani férjemet, akit eszem ágában sincs megcsalni. Van 2 gyerekünk és 10 éve együtt vagyunk.

Ha érzed, hogy komolyan gondolja, akkor hajrá. Ha komoly kételyeid vannak, akkor várj, amíg bizonyít.

Van olyan munkatársam, aki nagy szoknyapecér volt, majd "megkomolyodott" - élettárs, gyerek, ház - de továbbra is havonta más lányt fektet meg :( és nem érzi gáznak, szerinte mindenki ezt csinálja és ez a normális.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy neked kell érezni, hogy tényleg megváltozott-e, megkomolyodott-e, vagy nem. Itt tanácsot kaphatsz, de érezni, csak te érezheted.

2012. márc. 16. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

AZ én párom is megcsalta az exét, nem is egyszer, de csak mert fasírtban voltak.

Én hiszek neki, hogy nem fog megcsalni. Ha rosszul teszem, koppanok egy nagyot, de legalább elmondhatom, hogy nem én tettem tönkre a kapcsolatot a bizalmatlanságommal.

2012. márc. 16. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
Mindenki megcsal mindenkit csak idő kérdése...Akik nem csalták meg egymast az valoszinuleg azert volt mert nem voltak együtt elég hosszu idig.Lehet lepontozni.
2012. márc. 29. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jellembeli hiba. Nem azért történik mert nem szerette már. A férjem soha nem csalta meg egy korábbi barátnőjét, velem is korrekt. A húgom korábbi barátja minden nőjét megcsalta, persze a tesóm is. Azt hitte majd ő lesz a kivétel... Erre tökéletesen igaz. A vér nem válik vízzé. Nem hiába vagy nyugtalan. Ő így kezeli a problémákat. Én őszintén gondolom hogy a ti kapcsolatotoknak az erkölcsi normátok különbözősége miatt nem lesz jövője.
2012. márc. 29. 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nő létemre a férjem előtt nem voltam hűséges egyetlen kapcsolatomban sem.

7 éve élünk már együtt a férjemmel, van két gyerekünk és meg sem fordul a fejemben, hogy van más férfi is a világon, a párom minden tekintetben tökéletes nekem:)

Hány évesek vagytok?

2012. márc. 29. 10:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy nem ezzel az emberrel fogod leélni az élted.
2012. márc. 29. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is az volna a kérdésem, ami már tartalmazza a választ is, amit én tennék, hogy ha ezt tudtad róla, miért kezdtél vele? Ilyen emberrel csakis futó kalandot, szexet szabad tervezni, semmi mást. Mert ez örökös konfliktusforrás lesz az életetekben. Nem szabad komolyan venni az ilyen embert! Én biztosan nem kezdtem volna vele, ha ilyet tudok.
2012. márc. 29. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejjebb hagy nála a lángolás, tuti félre fog menni, az ilyen egyszerűen nem bír a gatyájában maradni. Sajnos ők nem így gondolkodnak, hogy korrekt módon szakítok, aztán kúrok másokat. Melletted fog maradni kényelmi okokból, de udvariasan-diszkréten vagy éppen tapló módon (intelligenciától függ) félre fog baszni. Bocs.
2012. márc. 29. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kellene elhinned. Ha még nem férjet keresel és családapát, lehet vele lenni, de ne lepődj meg, amikor egyszer csak hirtelen már nem szeret.Vannak ilyenek.
2012. márc. 29. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
sztem nem szabad altalanositani. En is vilag eletemben megcsaltam mindenkit,kivetel nelkul,es most,a ferjem mellett ez eszembe sem jut. Egesz egyszeruen azert,mert NINCS MIERT! Tole mindent megkapok,amire szuksegem van,ugy erzem o az,akire egesz eletemben vartam. Ilyen egyszeru ez. Ha vki megcsalja a parjat,akkor ott gondok vannak. Hiaba razza a fejet a megcsalt fel,hogy dehat tolem mindent megkapott,megis hianyzik valami... Figyelni kell a masikra es ami a legfontosabb,elfogadni olyannak,amilyen. Ugy szeretni. Es ha o is szeret teged,igazan,akkor nem fog megcsalni. Ha meg megis,akkor el kell engedni,ha nem akar menni,akkor kirugni,mert nem o az igazi.
2012. márc. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!