Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagoltam tényleg?

Figyelt kérdés
a férjem megcsalt.nemrég született 1 kisfiunk én szakadtam vele és itthon szétnyílt a sebem,elég sokáig nem jöttem rendbe,ezen kívül még aranyér is kinoz,szóval érthető szerntem,ha nem akarok lefeküdni vele.beszéltünk rólla de nem fogta fel ahogy észrevettem.ennyire nehéz megérteni egy pasinak,hogy fáj??szülés után az első alkalom is elsietett volt a részemről de féltem,hogy ez lessz belőle.eléggé fájt,neki viszont nem szúrta a f.kát a varrat...
2012. ápr. 17. 11:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"akkor dobja ki a francba... ha ezt csinalja most, mit fog később???"

neki kell éreznie, hogy mit lát, mit vár a kapcsolatuktól egy gyerek mellett...

Őszintén, én is megcsaltam a feleségemet mikor veszélyeztetett terhes volt, de nem érzek bűntudatot, mert 4 hónapig rám sem nézett, egyszerűen nem érdekelte. Aztán kiderült, hogy az ő esete még csak nem is olyan súlyos volt ahogy beállította, na mindegy. Azóta is együtt vagyunk, nem tud róla, de talán nem is érdekelné.

2012. ápr. 17. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem hanyagoltad el, a férjed undorító.Én 2 éve szültem,de a párom nem kényszerítette,megértette,hogy fáj.És tisztelt azért,mert megszültem a közös gyermekünket.
2012. ápr. 17. 15:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja utolsó vagyok.És mivel a férjedben semmi együttérzés nincs.B.nkó leszek,pontozzatok le,nem érdekel.Te a közös gyermeketeket hoztad világra,nem kis fájdalommal,amit még most is érzel.Próbáljon meg a hátsóján keresztül kinyomni egy almát (olyan átlagosat) és utána neki dugjanak be valamit,de úgy hogy vágták és szakadt is,mint ahogy te!Nem tudja ez milyen fájdalom azért gondolkodik így.
2012. ápr. 17. 15:47
 24/29 A kérdező kommentje:
ezt én nem tudom felfogni,azt hittem,hogy most lessz csak teljes a "boldogság"a közös babával,CSALÁDKÉNT,és ellenkezőleg alakul minden.
2012. ápr. 17. 16:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Őszintén, én is megcsaltam a feleségemet mikor veszélyeztetett terhes volt, de nem érzek bűntudatot, mert 4 hónapig rám sem nézett, egyszerűen nem érdekelte. Aztán kiderült, hogy az ő esete még csak nem is olyan súlyos volt ahogy beállította, na mindegy. Azóta is együtt vagyunk, nem tud róla, de talán nem is érdekelné.

ez elég baj h nem érzel bűntudatod. az ilyet én nem neveznem férfinak. te jó ég, hova jutott ez a világ????

2012. ápr. 17. 16:10
 26/29 anonim ***** válasza:

> az ilyet én nem neveznem férfinak

akkor most nő vagyok?

Na rendben, a te elképzelésed szerint mit is kellett volna csinálnom?! Száradjon belém és dögöljek meg? NA TE EGY SZÉP NŐ VAGY!

2012. ápr. 17. 17:50
 27/29 anonim ***** válasza:
nem, nem vagy nő. nem minősítenélek inkább. de ez a legnagyobb megaláztatás, amit pasi csinálhat egy nővel, már ne is haragudj.
2012. ápr. 17. 18:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Úgy látom nagyon nagy problémáid vannak a férfiakkal, talán gyűlölöd őket és ezért nem vagy racionális?!

De a kérdésre nem válaszoltál!

Ha leszarja 4 hónapig, hogy mi van velem, akkor mit kellett volna tennem?! Na ez a megalázó férfi egy férfi számára! Az, hogy elmentem egyszer 4 hónap alatt EGY "kezelésre", nekem megoldás volt áthidalni amíg ő magához tér. Az más kérdés, hogy életem egyik legminőségibb kefélése volt, de ebben közre játszhatott, hogy hónapokig magamnak vertem 30 évesen... köszi

2012. ápr. 17. 20:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Hiába egy tökéletes pasi van az akit az emberlánya megszül :P
2013. okt. 19. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!