Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagoltam tényleg?
"akkor dobja ki a francba... ha ezt csinalja most, mit fog később???"
neki kell éreznie, hogy mit lát, mit vár a kapcsolatuktól egy gyerek mellett...
Őszintén, én is megcsaltam a feleségemet mikor veszélyeztetett terhes volt, de nem érzek bűntudatot, mert 4 hónapig rám sem nézett, egyszerűen nem érdekelte. Aztán kiderült, hogy az ő esete még csak nem is olyan súlyos volt ahogy beállította, na mindegy. Azóta is együtt vagyunk, nem tud róla, de talán nem is érdekelné.
Őszintén, én is megcsaltam a feleségemet mikor veszélyeztetett terhes volt, de nem érzek bűntudatot, mert 4 hónapig rám sem nézett, egyszerűen nem érdekelte. Aztán kiderült, hogy az ő esete még csak nem is olyan súlyos volt ahogy beállította, na mindegy. Azóta is együtt vagyunk, nem tud róla, de talán nem is érdekelné.
ez elég baj h nem érzel bűntudatod. az ilyet én nem neveznem férfinak. te jó ég, hova jutott ez a világ????
> az ilyet én nem neveznem férfinak
akkor most nő vagyok?
Na rendben, a te elképzelésed szerint mit is kellett volna csinálnom?! Száradjon belém és dögöljek meg? NA TE EGY SZÉP NŐ VAGY!
Úgy látom nagyon nagy problémáid vannak a férfiakkal, talán gyűlölöd őket és ezért nem vagy racionális?!
De a kérdésre nem válaszoltál!
Ha leszarja 4 hónapig, hogy mi van velem, akkor mit kellett volna tennem?! Na ez a megalázó férfi egy férfi számára! Az, hogy elmentem egyszer 4 hónap alatt EGY "kezelésre", nekem megoldás volt áthidalni amíg ő magához tér. Az más kérdés, hogy életem egyik legminőségibb kefélése volt, de ebben közre játszhatott, hogy hónapokig magamnak vertem 30 évesen... köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!