Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagoltam tényleg?

Figyelt kérdés
a férjem megcsalt.nemrég született 1 kisfiunk én szakadtam vele és itthon szétnyílt a sebem,elég sokáig nem jöttem rendbe,ezen kívül még aranyér is kinoz,szóval érthető szerntem,ha nem akarok lefeküdni vele.beszéltünk rólla de nem fogta fel ahogy észrevettem.ennyire nehéz megérteni egy pasinak,hogy fáj??szülés után az első alkalom is elsietett volt a részemről de féltem,hogy ez lessz belőle.eléggé fájt,neki viszont nem szúrta a f.kát a varrat...
2012. ápr. 17. 11:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
bocs 9et akartam írni
2012. ápr. 17. 12:25
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

" most elmondom neked,hogy egy nőnek természetes a havija,anélkül te sem jöttél volna világra."

kedves kérdező, most elmondom neked, hogy a férfinak természetes a spermatermelése, anélkül te sem jöttél volna a világra...

Félreértetted, amennyiben te megtetted azt, hogy kielégítetted és törődtél vele, akkor bizony a férjednél keresendő a probléma és nem nálad! És nem volt joga elvárnia, hogy közösülj vele! Igazából a válasz az előttem szólónak szólt (8-as).. Elég férfisoviniszta kép jött át tőle...

2012. ápr. 17. 12:51
 13/29 anonim ***** válasza:
42%
fúúú.. hat ezért nem akarok én szülni, h aztán megcsaljon a férjem.. sajnálom a történteket, váljatok el, ez igy nem megoldás!!!
2012. ápr. 17. 13:17
 14/29 anonim ***** válasza:
A spermatermelés természetes dolog, mint ahogy az is hogy a megvastagodik a nőben aminek meg kell majd a menzesszel leválik ahogy a spermának is ürülnie kell (mert ha nem akkor rákot okoz, bizonyított tény, nem ide vág de el lehet gondolkozni hogy mennyi pap élte meg a 80 évet....) mint írták/írtam van más formája a szexnek , de mivel a férjed egy önző paraszt és neki nem elég a cumi azért ő a hibás. Nem ide kéne kiírogatni ezt a kérdést hanem menni és elválni, mert amíg élsz így lesz, mert most fáj, 2 év múlva már rohangál a gyerek akkor fáradt elszel, 10 év múlva meg elkezd serdülni ott meg ideges és a férjednek mindig ez lesz a megoldás, elmenni máshoz. Olvasd el a "gyerek miatt érdemes e együtt maradni?" kérdéseket és válj el, mert nem érdemes tönkretenni az ő életét azzal, hogy hallgatja a vitákat, és látja/érzi a bizalmatlanságot/feszültséget.
2012. ápr. 17. 13:30
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem bírja ki egy egészséges férfi!!! Csak úgy, hogy hetente 2x kiveri! Ti nők miért nem bírtok ki pár hónapot menstruáció nélkül?! A férfi spermatermelése és ezzel együtt a hormontermelése sem áll le, akárhogy is szeretnék a nők. És nem érti meg, mert gondolom a feleség el volt szépen a saját bajával. Már elnézést de miért nem szopta le párszor és akkor nem lett volna elhanyagolva valóban. Senki nem mondta, hogy tartsa oda, a férje igényein túl lehet, hogy csak egy kis ölelésre, melegségre vágyott. Vagy szűnjön meg létezni mert mostantól csak harmadik lehet?

jajjjj, nehogy már a pasit kezdjük sajnálni.. nevetséges..

2012. ápr. 17. 13:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem hanyagoltad el, teljesen igazad van. Ha még igyekeztél is kielégíteni, akkor teljes tisztelettel adózom előtted. Egy újdonsült kismama - pláne ilyen fizikai traumák után - ennél sokkal több toleranciát érdemel.

Amúgy az arrogáns feminista dumát hagyjuk. Teljesen igazatok van abban, hogy az ember tartsa kordában a vágyait, de annyira jó volna, ha helyet tudnánk cserélni egy-két napra. A nők sem jeleskednek túlzottan a hormonok feletti uralkodásban, csak hát ők szerelemnek nevezik a dolgot, a pasik meg kísértésnek. A pasik a fizikai, a nők a lelki törődést hiányolják jobban. Egyik sem rosszabb a másiknál, csak mivel a nőknek kisebb igényük van a szexre, így számukra ez másodlagos dolog, és lenézendő, aki nem tud neki ellent mondani. Csak lenne mód egyszer kipróbálniuk...

És félre ne értsetek, egyáltalán nem védem a kérdező férjét. Így cserben hagyni egy meggyötört kismamát a legalja dolog a világon. Csak éppen ez NEM azért van, mert pasifronton pénisz tábornok a vezérkar főnöke, hanem mert a kérdező férje volt önző p*cs. Már csak azért sem tenném meg (még, ha nem is szeretném az asszonyt), mert objektíven is unfair dolog belerúgni abba az emberbe, aki a közös gyermekünkért ekkora áldozatot hozott, ezért cserébe már minimum, hogy csak a marok marcsa marad.

2012. ápr. 17. 13:34
 17/29 anonim ***** válasza:

15.

Nem sajnáljuk, de CSAK akkor várhatod el a toleranciát ha te is azt adod! Szerintem azért elég egyoldalú voltál..

14-16. egyet értek! Gondolom ez a megcsalás is úgy mint a legtöbb, nem 2 perc alatt alakult ki... Szóval ha nem tudod lenyelni a békát, márpedig nem ez lesz az utolsó, akkor a gyerek miatt váljatok el. Neki sem lesz jó egy széthúzó családban felnőni. Most a legkönnyebb vele amíg kicsi!

2012. ápr. 17. 13:58
 18/29 anonim ***** válasza:
értsd már meg h FÁJT neki a szex, ez annyira érthetetlen? és ha vmi nem jó, akkor rohanunk másik nőhöz? simán ki birta volna verni, vagy akármi más....
2012. ápr. 17. 14:19
 19/29 anonim ***** válasza:

"értsd már meg h FÁJT neki a szex, ez annyira érthetetlen?"

Értjük már! Eddig is értettük és elmondta mindenki ha a kérdező nő megtett mindent, hogy az önmegtartóztatását segítse akkor NEM VOLT JOGA elvárni, pláne megtenni, hogy közösülnek!

2012. ápr. 17. 14:25
 20/29 anonim ***** válasza:
akkor dobja ki a francba... ha ezt csinalja most, mit fog később???
2012. ápr. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!