Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14 éves lány vagyok és sajnos...

14 éves lány vagyok és sajnos az elmúlt években nagyon elhanyagoltam a fogaim és eléggé elszíneződtek. Szerintem még korai nekem, hogy fogorvos fehérítse ki, és ráadásul kínos nem?!

Figyelt kérdés
Hamarosan farsang lesz a suliba az én osztályom egy pantomime előadással készül,ehhez viszont a legfőbb a fehér arc. Néztem a tükörbe a fogaim és borzasztó látni milyen csúnyán sárgák,és nem szeretném,hogy kiröhögjenek ez miatt! Ha tudnátok bármilyen hasznos dolgot arra, hogy itthon hogy fehérítsem őket írjátok le. Sürgős!
2012. jan. 10. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Drogériákban árulnak (igaz, jó drágán, de még mindig nem annyi, mint a fogorvos) speciálisan fehérítő fogkrémeket, pasztákat. Próbáld ki valamelyiket!

Sok sikert és ne csüggedj! :)

2012. jan. 10. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

a fogápolűs és igényesség mikor lett kínos? csak egy gyerek gondolja így. xD

Amúgy kisebb baj, hogy kínosnak érzed, meg hogy korai, de hogy milyen drága!

Inkább menj el egy átlagos fogorvoshoz kontrollra, nem árt, ha helyrepofozza a mulasztásod okozta károkat, aztán megfejeli egy fogkőleszedéssel, és máris fehérebbek lesznek!

2012. jan. 11. 01:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen idős korban már csinálnak fogfehérítést, de ha nem mostál fogat akk. biztos kilyukadtak szóval előbb tömesd be őket.
2012. jan. 11. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
A fogorvos szerint nincs baja a fogamnak,volt már tömve, de már nincs lyukas. Azért köszönöm.
2012. jan. 11. 16:13
 5/5 anonim válasza:
nekem volt nem rendszeresen mostam dfogat csak napi 2 szer ami nekem nem elég mert fogaim hamar szineződnek meg hamar kilyukadnak és elmentem fogorvoshoz lepolirozta sokkal fehérebb fogam
2012. máj. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!