Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis probléma. Ötletek?

Figyelt kérdés
Nemrég levágattam a hajamat, 3 évig volt emos hajam, most sima rövid. Barátnőm pedig folyton azon problémázik, hogy miért nem hosszú, kell neki vissza a hosszú hajam. De megmondtam már neki, hogy kinőttem már ezt a korszakot, meguntam, csak a baj volt vele, de egyszerűen nem képes megszokni, és túl lenni rajta. Mit mondjak neki? Visszanöveszteni tuti nem fogom... (Azon kívül, h: megszoksz, vagy megszöksz, meg ilyenek...) Trollok kíméljetek!!!

2012. ápr. 16. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ez a hajadba szeretett bele. Menekülj tőle...
2012. ápr. 16. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem más bujkálhat a háttérben.A barátomnak tépett váll fölé érő haja van. Sokszor poénkodik vele,hogy levágatja és ezt rettenetesen ellenzem. Így szerettem meg, olyan édes pofija van ezzel a hosszú hajjal. Amúgy meg úgy nézne ki, mint a most az összes többi csávó.Kerek feje lenne a rövid hajhoz, és kicsit agresszívabb arca is lenne. Természetesen attól a szerelmem iránta nem múlna el, de fura lenne,hogy hosszú hajjal szerettem belé.
2012. ápr. 16. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondta, h furcsa, és ahogy magát ismeri, nem biztos, hogy meg tudja szokni.. Csak mert benne is van egy kis emos hajlama, ezért is lehetett ez a véleménye. De nekem sokkal jobban áll a rövid haj, sokan tudják tanúsítani.
2012. ápr. 16. 22:32
 4/6 A kérdező kommentje:
hajlam*
2012. ápr. 16. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínű köze van az emó hajlamnak is akkor ehhez. plusz amit írtam,hogy aranyosabb arcot látott, mikor hosszú hajad volt, és nem tömegpasit :)
2012. ápr. 16. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:
pont ugyan ezt mondta, hogy azzal a hajjal olyan aranyos voltam, de hát változok én is, kinőttem ezt a korszakot, meg csak a macera van vele.. már régóta fontolgattam, hogy levágom... úgy látszik rosszul jött.. :/
2012. ápr. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!