Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnő probléma. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Barátom már lassan egy éve szakított az exével. Velem jóval utána jött össze. Azóta mióta velem van,folyamatosan zaklatja az exe,üzeneteket küldözget neki,megállítja az iskolában..Nagyon zavar. Rám pedig egyfolytában megjegyzéseket tesz,ráadásul ki is írja,hozzá teszem nem ismer,és nem miattam szakított vele a barátom.Nekem ez már kellemetlen,hogy engem mocskol..Hiába beszéltem vele már szépen,csúnyán.Mit tehetnék? Elegem van már. Barátom figyelmen kívül hagyja a csajt,nem reagál semmire,de nagyon idegesít ez a helyzet.2012. ápr. 10. 19:40
1/5 anonim válasza:
Az ilyenek célja a figyelem, ha reagálsz vesztettél. Hagyd figyelmen kívül, egyszer csak rájön mekkora ökör.
2/5 anonim válasza:
Barátom exe is ilyen, ezek ilyen korcs nők, nem igazán képesek felfogni, hogy vége.
Így lassan 3 év után azt hiszem, (ugyanis 3 éve szakítottak, mi másfél éve járunk) vagyis inkább csak remélem, hogy végre kezdi feldolgozni, hogy ennek kvarégóta vége, és semmi esélye.
21L
3/5 anonim válasza:
ne törödj vele..nem te vagy a hibas azért mert ö elrontot valamit és emiat a barátod szakitot vele..
puszi
4/5 anonim válasza:
Szia!Nálam detto..Mármint már nem zaklatja, csak híresztelget rólam, meg rólunk, nyomoz utánunk meg ilyesmi..Nos először felvettem idegesített meg minden..Ma már inkább csak mosolygok, és próbálok nem törődni vele..Hidd el Te vagy nyeregben, és ennyi a probléma..Szánalmasak az ilyen emberek..Legyél boldog , és ne azért mert őt ez fogja a legjobban idegesíteni hanem azért mert minden okod meg van rá..Ne mérgezd az életed ilyen idióta emberek hülyeségeivel.És ne feledd."Inkább száz irigyed legyen, mint egy sajnálód"..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 30. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!