Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e tudnom a párom facebook jelszavát?
3. és 4. válaszoló vagyok, hát gratulálok annak, aki azért pontozott le, mert nem titkolózunk egymás előtt görcsösen. Szerintem nem ez a gyerekes viselkedés. Bocs, hogy mi mindent meg tudunk beszélni egymással. Ja és nem vagyok valami tizenéves csitri, mielőtt valaki azt mondaná.
És nálunk ez amúgy sem úgy jött, hogy "hé te, mondd már meg, mi a jelszavad!", hanem kb. úgy, hogy felhív a munkahelyéről és azt mondja, hogy "légyszi, nézd meg az e-mailjeimet, mert várok egy üzenetet, a jelszó: *******". Szóval azóta tudom mindenhova, mert egy a jelszava mindenhez (ahogy nekem is).
ÚRISTEN, biztos most ettől megy tönkre a kapcsolatunk, ugye? Hát hogyan élek majd így magánéletet? Látni fogja, ahogy nem írok senkinek!
Próbálok független maradni, de az én párom is imádja a facebookot használni, nem tudja , hogy tudom a jelszavát, rendszeresen nézegetem a leveleit, ami tudom nem szép dolog , de szoktam érdekes leveleket találni, de még várok azzal,hogy szóljak Neki...még gyűjtöm a bizonyítékokat,konkrétumokat.
Bocs, ez én vagyok, de tök jó, hogy mindenki ilyen bizalmas a párjával, ahogy olvastam a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!