Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e tudnom a párom facebook jelszavát?
Mi tudjuk egymás jelszavait mindenhova... De ez nem jelenti azt, hogy állandóan egymáséba lépkedünk be. Bár felőlem aztán nézelődhetne, nem találna semmi rosszat, szóval az sem zavarna, ha megtudnám, hogy nézelődött. Nem levelezgetek senkivel, nem lájkolgatok, nem szopott magába a fészbúk.
Megfigyeléseim szerint csak annak okoz problémát ez az egész jelszavasdi, akinek vagy van titkolnivalója, vagy olyan szinten nem akar közösködni a másikkal, hogy még egy betű, vagy számsort sem hajlandó elmondani. Az ilyen viszont nem kapcsolat.
semmi közöd hozzá!!!
(ha az én párom ezt akár csak elméleti szinten felhozná, akkor abban a másodpercben hagynám a kapcsolatunkat a fenébe...vagy bízzon meg bennem vagy húzzon a fenébe)
Szerintem meg nem kell tudni egymás jelszavát.
10 éve vagyok együtt a párommal, és soha nem jutott eszünkbe a másik jelszavát elkérni vagy telefonjában kutakodni.
Volt barátnőmnek a facebook volt a mániája, én nem vagyok oda érte, néha megnézem milyen baromságok vannak, vagy esetleg ha valakit nem érek el akkor ott írok neki.
Kíváncsi volt a jelszavamra, pedig tudta, hogy nem nagyon szoktam belépni. Nam nagyon akartam elmondani neki, csak poénból mondtam, hogy ha te is, akkor én is (mint oviban:)). Ezt komolyan vette, megsértődött, hogy mit képzelek, nem mondja el a jelszavát, az magánélete, semmi közöm nincs hozzá.
(hát egy kicsit besértődtem, nem is volt hosszú kapcsolat)
Szerintem nem kell tudni egymás jelszavát....
Nem. Semmi közöd a jelszavához.
A barátnőm elmondta az egyik jelszavát, mert egy történet része volt és tudta, hogy úgysem fogok visszaélni ezzel. Soha nem fogom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!