Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimról kiderült hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimról kiderült hogy elvált. Teendő?

Figyelt kérdés

pár hete jöttünk még csak össze, és eddig csak úgy emlegette: az exem. Nem tette hozzá, hogy feleségül vette. Én viszont találtam a neten egy képet a volt asszonyával róla. Igaz már elváltak, megmutatta a papírokat, mert nagyon mérges lettem. Minek kellett ezt eltitkolnia előlem?

Megingott a bizalmam az irányába, hogyan tovább?

Miért hülyék a pasik?:D

2012. ápr. 16. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még a végén kiderül van még 10gyereke is:)
2012. ápr. 16. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Értem a problémád, de nem kicsit felfújod. Nem kell mindent azonnal negatív fényben látni. Nem biztos, hogy eltitkolta, inkább nem dicsekedett vele. Nem szép dolog, meg baromi rosszul jött ki, hogy nem tőle tudod, de ettől még nem a világ vége.

"Miért hülyék a pasik?:D"

Felfújod a dolgot, és ide jössz tanácsért mert nem tudod egyedül eldönteni, mit akarsz... Miért hülyék a nők? ;D

2012. ápr. 16. 14:32
 13/16 A kérdező kommentje:

nem csak ide jöttem. Megkérdeztem anyámat apámat tesómat a munkahelyemen a nagy öregeket akik már átéltek egyet s mást.:D

Ami azt illeti, rajtatok kívül mindenki azt tanácsolta, tegyem ki.

persze az én döntésem. Köszi.

2012. ápr. 16. 14:35
 14/16 A kérdező kommentje:
nem adtam elő, hogy mocsok. Miért tettem volna? nem arra hajtok, hogy engem sajnáljanak. Ezzel nem jutnék előrébb a kapcsolatomba. Az, hogy valaki megkérdezi az anyukáját, hogy mit csináljon a pasijával, aki felbosszantotta, nem hiszem, hogy királylányos dolog. Tudod, vannak még emberek, akik bíznak a saját anyjuk/családjuk szavában. Ha valaki bajban van, mégis kitől kérjen tanácsot? hát biztos, hogy most én is rosszul tettem, amiért ide jöttem... A többieknek kösz, a maradéknak meg...
2012. ápr. 16. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mivel még csak pár hete jöttetek össze,nem biztos,hogy most még az elején az orrod alá akart dörgölni egy ilyen dolgot.Lehet,hogy a házassága elromlását kudarcként fogja fel és nem ezzel akart indítani egy új kapcsolatot,hiszen így lehet,hogy nem veszed őt olyan komolyan.Annyira még nem ismert és nem tudta,hogy hogyan reagálnál a dologra.Kérdezted tőle,hogy miért nem mondta el?

Szép dolog,hogy jó viszonyban vagy a szüleiddel és megkérdezed a véleményüket,de lehet,hogy pont teljesen kiakadva mondtad el nekik a dolgot,így jó,hogy egyetértenek veled,meg akarnak nyugtatni,ezért jobb néha kívülállókat is megkérdezni,mert ők nem ismernek és nem elfogultak a dologgal kapcsolatban.

2012. ápr. 16. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
És te mivel fogod meglepni?
2012. ápr. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!